Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Κόκκινο ποτάμι»: Εις διπλούν το επεισόδιο της Κυριακής – Χαμός στο Twitter
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Κόκκινο ποτάμι»: Εις διπλούν το επεισόδιο της Κυριακής – Χαμός στο Twitter

«Κόκκινο ποτάμι»: Το βράδυ της Κυριακής, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN προέβαλε ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» σε επανάληψη και το Twitter έπαθε παροξυσμό.

«Κόκκινο ποτάμι»: Το βράδυ της Κυριακής, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN προέβαλε ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» σε επανάληψη και το Twitter έπαθε παροξυσμό. Η τηλεοπτική σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, χαρίζοντας στο OPEN νούμερα τηλεθέασης που υπερβαίνουν το 30% το βράδυ της Κυριακής. Κι ενώ τις δύο πρώτες εβδομάδες το ιστορικό διήγημα προέβαλε δύο επεισόδια στη σειρά, την περασμένη Κυριακή το OPEN επέλεξε να δείξει ένα επεισόδιο, ενώ εχθές προέβαλε ένα από τα επεισόδια σε επανάληψη. Το twitter στάθηκε στην οθόνη, έτοιμο να σχολιάσει τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και αφού δεν υπήρχε καινούριο επεισόδιο σχολίασε την επανάληψη.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ξετρύπωσαν το σπίτι του Μιλτιάδη, που είχαμε ξαναδεί στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», αυτή τη φορά όμως επικεντρώθηκαν στην επανάληψη. «Ακόμα δεν άρχισε και πλακώσαμε τις επαναλήψεις» έγραψε κάποιος με έκπληξη. «Όλοι οι φίλοι είναι τριήμερο στο Ναύπλιο και εγώ εδώ εργασία για το μεταπτυχιακό… και τώρα αυτό… επανάληψη… κλαψ κλαψ» σημείωσε άλλος χρήστης βλέποντας το «Κόκκινο Ποτάμι» ήταν σε επανάληψη. Και οι αντιδράσεις για την αγαπημένη συνήθεια το βράδυ της Κυριακής στην τηλεόραση συνεχίστηκαν. «Δηλαδή τι; Είτε δεν έχετε νέα επεισόδια που δεν επιτρέπεται με την καμία όταν οι απέναντι παίζουν 4 επεισόδια στην εβδομάδα κι εσείς μόνο ένα, είτε βάζετε επανάληψη λόγω τριήμερου που σημαίνει κανένας σεβασμός σε όσους έμειναν σπίτι. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά!» γράφει κάποιος άλλος χρήστης.

«Κόκκινο ποτάμι»: Όταν η επανάληψη δεν πτοεί τους φανατικούς της σειράς

Υπήρξαν όμως και εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να δουν ξανά ένα από τα επεισόδια της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και χρήστες ενημερωμένοι που αντιλαμβάνονται την επιλογή του OPEN. «Παιδιά, καταλαβαίνω ότι μας αρέσει η σειρά και ξενερώσαμε που δεν έχει επεισόδιο σήμερα, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας στηρίξουμε μια δουλειά που αξίζει. 30 επεισόδια είναι αυτά, θα κρατήσουν περισσότερο έτσι» γράφει μια χρήστης του Twitter. Πράγματι, στη συνέντευξή του στο iefimerida.gr, ο Μανούσος Μανουσάκης είχε δηλώσει πως κάθε επεισόδιο απαιτεί 8 με 10 ημέρες και ότι το «Κόκκινο Ποτάμι» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο θα ολοκληρωθεί σε 30 επεισόδια.

«Επανάληψη είναι μωρέ δεις τόση ώρα; Και έλεγα τι μου θυμίζει» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που παρατήρησαν πως η επανάληψη δεν πτόησε τους φανατικούς. «Ομηρικές μάχες στο πατρικό μου παιδιά. Η αδερφή μ ου θέλει να δει The Final Four, η μάνα μου The Voice, ο μπαμπάς μου κι εγώ “Κόκκινο Ποτάμι” σε επανάληψη» γράφει μια χρήστης του Twitter. «Βλέπω με μεγαλύτερη προσοχή τις επαναλήψεις και έχω ανατριχιάσει… Ακριβές ιστορικά, αληθινό όσο κι αν πονάει» αναφέρει άλλη ανάρτηση του Twitter για το «Κόκκινο Ποτάμι».

«Ευτυχώς έβαλε και το 5ο να το δω που το έχασα» σημειώνει άλλος στο Twitter για την επανάληψη της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Κάποιος άλλος σημειώνει: «Τυχερή είμαι. Δεν το είδα την περασμένη εβδομάδα» αναφερόμενος στην επανάληψη της σειράς. Τέλος, βρέθηκαν και εκείνοι που «παρακολουθούσαν» την παρέλαση, αλλά στο μυαλό τους είχαν το «Κόκκινο Ποτάμι». «Όχι ότι είμαι πωρωμένη με το “Κόκκινο Ποτάμι”, αλλά στην παρέλαση των Ποντίων έψαχνα τον Μίλτο, τον Θέμη και την Ιφιγένεια» γράφει χιουμοριστικά το tweet.

 

 

https://twitter.com/arkon_/status/1188534254021382144?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1188534254021382144&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftwitter-kokkino-potami-open-epeisodio-se-epanalipsi

https://twitter.com/enoouenai/status/1188533515907977217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1188533515907977217&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftwitter-kokkino-potami-open-epeisodio-se-epanalipsi

https://twitter.com/MaRiEnNwIn/status/1188751821793312768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1188751821793312768&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftwitter-kokkino-potami-open-epeisodio-se-epanalipsi

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις