Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νικόλ Κίντμαν Instagram: Η ανάρτηση που την ”μεταμορφώνει” σε Γερμανίδα σερβιτόρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νικόλ Κίντμαν Instagram: Η ανάρτηση που την ”μεταμορφώνει” σε Γερμανίδα σερβιτόρα

Νικόλ Κίντμαν Instagram: Η διάσημη ηθοποιός δεν διστάζει να μεταμορφώνεται για κάθε της ρόλο, παρόλα αυτά σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί σε σερβιτόρα Γερμανίδα.

Νικόλ Κίντμαν Instagram: Η γνωστή ηθοποιός δεν διστάζει να μεταμορφώνεται για κάθε της ρόλο. Ωστόσο,σίγουρα δεν είχαμε ξαναδεί την Νικόλ Κίντμαν ντυμένη ως Γερμανίδα σερβιτόρα. Η 52χρονη ηθοποιός που oι φήμες λένε ότι φοράει περούκα στις ταινίες της γιατί είναι φαλακρή και η ολόιδια αδερφή της, η 49χρονη Αντωνία, θέλησαν να γιορτάσουν λίγο νωρίτερα το Halloween και φόρεσαν τις στολές τους. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Νικόλ Κίντμαν δείχνει λαμπερή και τρισευτυχισμένη ντυμένη ως Γερμανίδα σερβιτόρα με μια φορεσιά όπως αυτές που βλέπει κανείς για παράδειγμα στο Octoberfest και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Η αδερφή της, Αντωνία, από την άλλη, φαίνεται να φορά μια στολή σκελετού. Η αδερφή της Νικόλ Κίντμαν και μητέρα 6 παιδιών, προτίμησε να μην βαφτεί καθόλου ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε δύο απλές κοτσίδες. «Πρώιμο πάρτι Halloween με τη αδερφή μου και τις οικογένειές μας» έγραψε η Νικόλ Κίντμαν στην λεζάντα της φωτογραφίας. Κι ενώ η Νικόλ Κίντμαν μπορεί να είναι η πιο διάσημη από τις δύο αδερφές, η πρώην δημοσιογράφος Αντωνία έχει επίσης μια επιτυχημένη καριέρα, έχοντας πρόσφατα αποφοιτήσει με πτυχίο νομικής. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός της ευχήθηκε μέσω Instagram γι την αποφοίτησή της τον περασμένο Απρίλιο: «Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου αδερφή που αποφοίτησε με πτυχίο νομικής πριν από δύο ημέρες. Σπουδάζει, μεγαλώνει 6 παιδιά και ξεκινά μια νέα φάση στην καριέρα της και τα κάνει όλα αυτά με χάρη και ταπεινοφροσύνη» είχε γράψει τότε η Νικόλ Κίντμαν.

https://www.instagram.com/p/B37qX6apDVQ/

Νικόλ Κίντμαν Instagram: Η ανιψιά της Κίντμαν στα…χνάρια της θείας της

Στα 52 της η Νικόλ Κίντμαν παραμένει μία από τις πιο λαμπερές πρωταγωνίστριες στο Χόλιγουντ. Σπουδαία ηθοποιός, πανέμορφη αλλά και έξυπνη. Yπάρχει ωστόσο κάποια που έχει πάρει την φυσική ομορφιά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός εδώ και 30 σχεδόν χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Χόλιγουντ. Το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και η σαγηνευτική της ομορφιά είναι στοιχεία που την κάνουν μοναδική στον χώρο. Η 21χρονη ανιψιά της Νικόλ Κίντμαν και κόρη της αδερφής της, Αντωνίας, σπουδάζει δημοσιογραφία, αλλά φαίνεται πως θέλει να γίνει ηθοποιός. Κάτι με το οποίο ασχολούνται και οι μικρές κόρες της Νικόλ Κίντμαν, η 10χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και η 7χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, έστω και ως βοηθητικοί ηθοποιοί.

Μια πηγή δήλωσε στο Woman’s Day: «Η Λουτσία λατρεύει την Νικόλ και θέλει να ακολουθήσει στα βήματά της – όχι μόνο όσον αφορά στην μόδα. Σπουδάζει δημοσιογραφία, αλλά την ελκύει ο κόσμος της υποκριτικής». Με τα ξανθά της μαλλιά και το ίδιο εκθαμβωτικό χαμόγελο, η Λουτσία Χόλεϊ μοιράζεται τα ίδια γονίδια με τη θεία της. Η Νικόλ Κίντμαν έχει πολύ στενές σχέσεις με την κόρη της αδερφής της και την έχει πάρει μαζί της σε πολλά λαμπερά γεγονότα στο παρελθόν. Νωρίτερα φέτος, η 52χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την Λουτσία, στην πρεμιέρα της ταινίας της «Destroyer» στην Αυστραλία. Η Νικόλ Κίντμαν είχε δηλώσει τότε: «Της αρέσει να έρχεται σε τέτοια γεγονότα επειδή βλέπει μια εντελώς διαφορετική πλευρά από την παραγωγή ταινιών».

View this post on Instagram

You Only London Once #yolo

A post shared by Lucia Hawley (@luchhawley) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις