Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Ευτυχείτε” τηλεφωνικές: Συνέβη στην εκπομπή της Καινούργιου – Δύο τηλεθεάτριες λένε… ακριβώς τα ίδια (vid)
LIFESTYLE

“Ευτυχείτε” τηλεφωνικές: Συνέβη στην εκπομπή της Καινούργιου – Δύο τηλεθεάτριες λένε… ακριβώς τα ίδια (vid)

"Ευτυχείτε" τηλεφωνικές: Κι όμως, οι δύο τηλρεθεάτριες λένε ακριβώς τα ίδια, χωρίς να αλλάξει λέξη.

“Ευτυχείτε” τηλεφωνικές: Η πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, έχει αρκετά καλή τηλεθέαση. Όπως είναι γνωστό, υπάρχει καθημερινά ολόκληρη διαδραστική ενότητα, με ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών, όπου περιγράφουν το θέμα που τους απασχολεί, περιμένοντας να ακούσουν οδηγίες και συμβουλές από το πάνελ της εκπομπής. Χάρη στην παρατηρητικότητα των συνεργατών του Νίκου Μουτσινά, εντοπίστηκε ένα ανεξήγητο «μυστήριο», που αφορά τις τις περίφημες «τηλεφωνικές» της Κατερίνας Καινούργιου. Το θέμα της 32χρονης Λένιας στην εκπομπή της Τετάρτης, 16.10, ήταν: «Για να εκδικηθώ την ξαδέλφη μου, που μου πήρε το αγόρι, φλέρταρα τον δικό της, αλλά τον ερωτεύτηκα».

Ωστόσο, στην προηγούμενη σεζόν, στην εκπομπή της 17.5.2019, η 32χρονη Βάσια (τότε) είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. «Θα χωρίσω την ξαδέλφη μου από τη σχέση της. Την εκδικούμαι που κάποτε μου έκλεψε τον άντρα». Το απίστευτο είναι ότι οι δύο τηλεθεάτριες, με διαφορά πέντε μηνών, λένε ακριβώς τα ίδια λόγια, χωρίς καμία παραλλαγή. Είτε η 32χρονη Βάσια δεν πήρε αρκετές συμβουλές για το θέμα που την απασχολούσε τον περασμένο Μάιο και επανήλθε προχθές με άλλο όνομα, είτε οι… ξαδέλφες της σημερινής κοινωνίας έχουν χάσει ιερό και όσιο!

Απολαύστε:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις