Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αθηναίων: Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Δήμος Αθηναίων: Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Δήμος Αθηναίων: Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της Αθήνας παρακαλεί τους δημότες να μην βγάζουν τα σκουπίδια στον δρόμο για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου. Αιτία οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους και τα προβλήματα που αυτές δημιουργούν στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής: «Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη, ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Είναι ενδεικτικό ότι από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά».

Δήμος Αθηναίων: Θερμή παράκληση

«Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο. Ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Για το λόγο αυτό ζητά την συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι  κινητοποιήσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις