Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Άγριες μέλισσες” Γκοτσόπουλος: Ο γοητευτικός δάσκαλος της σειράς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Άγριες μέλισσες” Γκοτσόπουλος: Ο γοητευτικός δάσκαλος της σειράς και η Ελεονώρα Ζουγανέλη

"Άγριες μέλισσες" Γκοτσόπουλος: Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, καθώς εκείνος έχει αναλάβει τον ρόλο του Λάμπρου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

“Άγριες μέλισσες” Γκοτσόπουλος: Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», είναι χωρίς αμφιβολία το πρόγραμμα που συζητιέται περισσότερο το τελευταίο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και στα social media, αφού κάθε βράδυ γίνεται trend στο Twitter. Μια ολόκληρη γενιά νέων, θεατρικών κυρίως, ηθοποιών μπήκαν ξαφνικά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», με τους τηλεθεατές να ζητούν να μάθουν περισσότερα για του ανθρώπους που δίνουν ζωή στους χαρακτήρες του σίριαλ.

Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο δάσκαλος που ερωτεύτηκε την Λενιώ από της «Άγριες Μέλισσες». Ένας έρωτας απαγορευμένος, καθώς και οι δύο οικογένειες αρνούνταν στο ζευγάρι το γάμο. Στα επεισόδια που έχουν βγει στον αέρα ως σήμερα, ο Λάμπρος, ο δάσκαλος του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες» γυρίζει παντρεμένος με την Θεοδοσία, όμως δεν έχει ξεχάσει ακόμη τον πρώτο του έρωτα.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Από τις αγροτικές δουλειές, στο τριπλούν και στο σανίδι

Ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» μεγάλωσε μεταξύ του χωριού Αγρίδι, κοντά στα Καλάβρυτα και το Μιράλι λίγο έξω από την Πάτρα και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πριν χρόνια, είναι εξοικειωμένος με τις αγροτικές εργασίες. Όπως λέει τα Χριστούγεννα που γύριζε στο πατρικό του, όσο είχε ρεπό από γυρίσματα και πρόβες, πήγαινε με τους δικούς του να μαζέψει ελιές. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» διατηρεί το γυμνασμένο σώμα του από την περίοδο που ήταν αθλητής του

Πριν τον κερδίσει η υποκριτική, ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» πέρασε από τον αθλητισμό. Ασχολήθηκε με το άθλημα του τριπλούν με την ΑΕΚ, ενώ ακόμη πιο νωρίς είχε δοκιμάσει την τύχη του στο βάδην. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος από τα 23 του χρόνια αποφάσισε πως εκείνο που θέλει να κάνει στη ζωή του είναι το επάγγελμα του ηθοποιού.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι προηγούμενες εμφανίσεις στην τηλεόραση και στο πλευρό της Ζουγανέλη

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δεν είναι πρωτάρης στην τηλεόραση. Το 2015 εμφανιζόταν στην δραματική σειρά του MEGA «Δικαίωση». Την περασμένη σεζόν, ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς «Ου Φονεύσεις» πλάι στην Μαρία Καβογιάννη. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με διαφορετικό look και πιο κοντό μαλλί, συνόδευσε την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Το Μηδέν Αντί Για Σένα», ενώ συμμετείχε και στις μουσικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο Hotel Ερμού, μαζί με πέντε ακόμη ηθοποιούς.

Στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο / Φωτογραφία: Instagram
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες», φέτος εμφανίζεται στον ρόλο του Αλέξανδρου Ωνάση, στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα» σε σκηνοθεσία, Σταμάτη Φασουλή.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η συνέντευξη στο Πρωινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις