Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ναρκωτικά: Παραισθήσεις μέσα σε… ηχείο.
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά: Παραισθήσεις μέσα σε… ηχείο.

Ναρκωτικά: Αστυνομικοί στην Κέρκυρα συνέλαβαν 20χρονο, ο οποίος μετέφερε κρυμμένη στο ηχείο ποσότητα 150 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Ναρκωτικά: Μέσα σε… ηχείο που κρατούσε πάνω του έκρυβε ποσότητα κοκαΐνης ένας 20χρονος στην Κέρκυρα. Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Όπως ανακοινώθηκε, ο 20χρονος εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε ότι είχε στην κατοχή του συσκευασμένο δέμα το οποίο περιείχε κρυμμένες σε ηχείο δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 150 γραμμαρίων.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ναρκωτικά: Σύλληψη και στη Χαλκιδική

Και στη Χαλκιδική η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο στο εσωτερικό του οποίου έκρυβαν κοκαΐνη. Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς ηλικίας 26, 22 και 19 ετών και έναν 30χρονο Έλληνα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Στην έρευνα στο αυτοκίνητο , εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 11,06 γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους και συνολικό χρηματικό ποσό 515 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις