Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: «Όταν η Παπαγεωργίου φωνάζει στο μοντέλο ‘δώστα όλα’ μπροστά στη Βουλή…»
LIFESTYLE

GNTM 2: «Όταν η Παπαγεωργίου φωνάζει στο μοντέλο ‘δώστα όλα’ μπροστά στη Βουλή…»

GNTM 2: Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας, απάντησε σε ερωτήσεις για το GNTM.

GNTM 2: Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε συνέντευξη ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για το GNTM, ενώ αναρωτήθηκε και “ποιος είναι ο ρόλος της Ζενεβιέβ μέσα στο παιχνίδι;”. «Το GNTM είναι λίγο… extreme sports, πάει σε άλλη κατεύθυνση, είναι περισσότερο ριάλιτι παρά μόδα. Όταν φωνάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο μοντέλο, μπροστά στη Βουλή, “δώστα όλα” νομίζω ότι αυτό υπερβαίνει τα όρια. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον με άλλους τρόπους πιο κοντά στη μόδα και να μιλήσουμε περισσότερο για μόδα. Τα κορίτσια ξέρουν που πήγαν, δεν πήγαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν. Ξέρουν ότι θα κριθούν, ότι θα είναι δύσκολα, ότι θα τους πουν και μια κακία, είναι ένα ριάλιτι και τα έχει όλα αυτά.

Είναι σκληρός ο χώρος της μόδας και η βιομηχανία της μόδας είναι αδίστακτη. Νομίζω ότι το παρακάνουν λιγάκι. Αλήθεια, ποιος είναι ο ρόλος της Ζενεβιέβ μέσα στο παιχνίδι; Δεν ξέρω», είπε ο Βλάσσης Χολέβας.

GNTM 2: Ρώτησαν… ξανά τον σχεδιαστή και μίλησε (και) για τον Μπράτη

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day και την Μαρία Αντωνά, ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ριάλιτι και τον κριτή αυτού, Άγγελο Μπράτη. «Νομίζω πως είναι ένα καλό παιδί, ένα γλυκό παιδί. Δεν θα έπρεπε να ‘ναι καυστικός. Έρχονται τα παιδιά με τέτοια όνειρα και τους τα συνθλίβεις για χάρη της δημοσιότητας για να ανεβάσεις τα νούμερα. Δεν ξέρω… Απλά γενικά είναι μια αρένα και αυτό…» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αν μιλήσουμε με ποσοστά, το GNΤΜ είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα» πρόσθεσε ο Βλάσσης Χολέβας.

GNTM 2: Μπιμπίλας κατά Μπράτη

Για το GNTM απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος κατακεραύνωσε τον διαγωνισμό και ειδικότερα τον Άγγελο Μπράτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “η αγένειά του δεν έχει προηγούμενο”. «Πιο αγενές πράγμα από το να βρίζεις κοπέλες που κάτι προσπαθούν, δεν νομίζω ότι υπάρχει. Θα εθίσουν τον κόσμο στην αγένεια και στο τέλος θα είμαστε όλοι αγενείς με τους άλλους. Ο Άγγελος Μπράτης νομίζει ότι κάνει κάτι πολύ καλό βρίζοντας και κοροϊδεύοντας τα νέα παιδιά. Η αγένειά του δεν έχει προηγούμενο.

Και γενικά αυτές οι εκπομπές που προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι η αγένεια είναι ωραίο πράγμα, μου προκαλούν εμετό», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις