Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Ποια είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του ριάλιτι
LIFESTYLE

GNTM 2: Ποια είναι τα ερωτευμένα κορίτσια του ριάλιτι

GNTM 2: Η εκπομπή του Star έχει επιστρέψει και τα 22 κορίτσια είναι έτοιμη να παλέψουν για τον πολυπόθητο τίτλο του next top model.

GNTM 2: To GNTM 2 είναι πλέον γεγονός με τα 22 κορίτσια να κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο – γι’ αυτές- τίτλο. Κι ενώ για τις κοπέλες έχουμε μάθει πολλά, τι γίνεται με την προσωπική τους ζωή και τους συντρόφους τους; Τα κορίτσια του GNTM βρίσκονται ήδη στο σπίτι και έχουν αρχίσει τις απίστευτες δοκιμασίες την μία με την κάθετη πασαρέλα και την άλλη με τα φίδια. Οι φωνές, τα κλάματα και τα ξεκατινιάσματα δίνουν και παίρνουν ενώ έχει  ήδη δημιουργηθεί και η «5άδα της φωτιάς» με το Twitter να έχει βρει ήδη την νέα Μέγκι.

Την ώρα λοιπόν που τα κορίτσια του GNTM 2 αρχίζουν σιγά – σιγά να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό που δεν ξέραμε για κάποιες από αυτές, είναι τι γίνεται στην προσωπική τους ζωή και ποιες από αυτές έχουν συντρόφους. Κάποιες μάλιστα, είναι ήδη αρραβωνιασμένες ενώ υπάρχει και μία παντρεμένη.  Έχουν ξεκινήσει οι πρώτες ίντριγκες, ενώ έρχεται η στιγμή που για άλλη μια φορά μερικές κοπέλες θα γυρίσουν σπίτι τους, ενώ κάποιες άλλες θα μπουν στο σπίτι που θα απογειώσει την καριέρα τους. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των κριτών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

GNTM2: Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί

Η Χαρά Παππά εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οντισιόν και αποκάλυψε αμέσως πως είναι σε σχέση με τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.  Με τέσσερα “ναι” από τους κριτές του ριάλιτι πήρε το εισιτήριο για το bootcamp, ούσα μία από τις κοπέλες που άφησαν την “σφραγίδα” τους στην πρεμιέρα του GNTM.

Μάλιστα, όπως είπε, έχει μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Κωνσταντινούπολη για χάρη του καλού της, ενώ θα αναγκαστούν να αναβάλουν τον γάμο τους εξαιτίας της συμμετοχής της στο ριάλιτι.  Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Διατηρεί κανάλι στο YouTube, ποστάροντας βίντεο ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.

GNTM2: Η 22χρονη Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μόλις 22 χρονών, με καταγωγή από την Ουκρανία και έχει εργαστεί στο παρελθόν τόσο ως μοντέλο όσο και ως ηθοποιός στην σειρά «Η Επιστροφή». Ο σύντροφός της ονομάζεται Γιάννης που έχει μαγαζί στην Μύκονο όπου ζει εδώ και τρία χρόνια. Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μια από τις 24 κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM. Η 22χρονης που κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας και από πολλούς θεωρείται φαβορί, ασχολείται επαγγελματικά με το modelling από τα 16. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή.

GNTM2: Η Σουζάνα Κουόλ με νεαρό ράπερ

Το μαύρο μοντέλο του GNTM 2 θέλει πολύ να κατακτήσει τον τίτλο του Next Greece’s Ton Model, αν και στην προτελευταία δοκιμασία με τα φίδια, έβαλε τα κλάματα. Το μοντέλο με καταγωγή από το Σουδάν και την Νιγηρία είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα με νεαρό ράπερ. Η Σουζάνα είναι 19 χρονών, ενώ έχει πάρει πολλά χρυσά μετάλλια στον στίβο, αφού τρέχει στα 100 και 200 μέτρα με εμπόδια. Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ έπαιρνε μέρος σε fashion show ιδιωτικής σχολής, την ανακάλυψε ο Βρεττός Βρεττάκος και κάπως έτσι ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο.

Στην πρώτη της μάλιστα φωτογράφιση πόζαρε με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη για τη βρετανική Vogue. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές. Έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες. Ονειρεύεται να γίνει μια δεύτερη Naomi Campbell. Δεν έχει motto γιατί ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει από τη ζωή. Όλα έρχονται τυχαία και τα ζει, μέχρι να δει πού μπορεί να φτάσει.

GNTM2: Η 23χονη Μαρτίνα Γαφιιτσούκ

Η 23χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία δίχασε την κριτική επιτροπή στην οντισιόν με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει «όχι». Το πανύψηλο μοντέλο μιλάει συχνά μέσα στο σπίτι για τον αρραβωνιαστικό της, τον Κώστα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ετοιμάζονται να παντρευτούν σύντομα. Ο αρραβωνιαστικός της Μαρτίνας ονομάζεται Κώστας Νικολάου και μάλιστα εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day όπου μίλησε για την αγαπημένη του και αποκάλυψε πως ο ίδιος την παρότρυνε να λάβει μέρος στο GNTM. Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε πως οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν, ενώ τόνισε πως η κανονική δουλειά της Μαρτίνας είναι το εμπόριο ρούχων. Παράλληλα απέδωσε στο μοντάζ την αρνητική εικόνα που έβγαλε η Μαρτίνα και τα αρνητικά σχόλια που έκανε για την Ελευθερία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις