Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η στιγμή τρυφερότητας του βασιλικού ζεύγους (vid.)
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η στιγμή τρυφερότητας του βασιλικού ζεύγους (vid.)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας απέναντι στον σύζυγό της, επέδειξε η Δούκισσα, κάτι που δεν μας συνηθίζει.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας απέναντι στον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ επέδειξε η Κέιτ Μίντλετον, κάτι που δεν μας συνηθίζει. Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να κρατιούνται διαρκώς χέρι – χέρι όπου σταθούν και όπου βρεθούν και να φροντίζουν να δείχνουν διαρκώς πόσο ερωτευμένοι είναι, με τελευταία την τρυφερή κίνηση του Χάρι, όπου διόρθωσε την κοτσίδα της Μέγκαν Μαρκλ, σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις τους στην 10ήμερη περιοδεία τους στην Νότια Αφρική.

Και τώρα, η Κέιτ Μίντλετον μας χαρίζει κι αυτή μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας με τον σύζυγό της που έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησής τους με τον Αγά Χαν στο Λονδίνο με την δούκισσα να φορά ένα αέρινο πράσινο φόρεμα. Στο τρυφερό στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες, η 37χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ φαίνεται να βάζει το χέρι της στον ώμο του Γουίλιαμ, την ώρα που λένε ένα αστείο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η επιθυμία της βασίλισσας Ελισάβετ

Εκτός όμως από αυτό και σε άλλες αξιολάτρευτες φωτογραφίες από την συνάντηση, το βασιλικό ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές προτού χαμογελάσουν και οι δύο μαζί. Να σημειωθεί πάντως, πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σπάνια προχωρούν σε τρυφερές στιγμές μπροστά στις κάμερες καθώς είναι επιθυμία της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αποφεύγουν τις οικείες στιγμές στο κοινό. Κάτι που φυσικά, οι δυο τους τηρούν απαρέγκλιτα καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, που βρίσκεται πολύ πίσω στην σειρά διαδοχής και μπορεί να φέρεται λίγο πιο ελεύθερα.

Στην ίδια επίσης, εκδήλωση γνωριμίας με τον Πακιστανικό πολιτισμό  το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει επίσημη βασιλική περιοδεία από τις 14 – 18 Οκτωβρίου στο Πακιστάν. Η Κέιτ Μίντλετον εκτός από την διαχυτικότητα απέναντι στον πρίγκιπα Γουίλιαμ αποκάλυψε επίσης πως μαγειρεύει συχνά στο σπίτι τους και πως το αγαπημένο τους φαγητό είναι το κάρυ με την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ να το λατρεύει καυτερό όπως και η δούκισσα του Κέμπριτζ. Από την άλλη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ το προτιμά μέτριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις