Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γήπεδο ΑΕΚ: Έτοιμο το στέγαστρο, αργεί η υπογειοποίηση (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γήπεδο ΑΕΚ: Έτοιμο το στέγαστρο, αργεί η υπογειοποίηση (vid)

Γήπεδο ΑΕΚ: Οι εργασίες για την «Αγιά Σοφιά» προχωρούν με αμείωτη ένταση αλλά η Περιφέρει καθυστερεί με το θέμα της υπογειοποιίησης

Γήπεδο ΑΕΚ: Οι εργασίες του νέου γήπεδου της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στην προκειμένη στιγμή το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην τοποθέτηση του στεγάστρου. Ήδη η διοίκηση της «Ένωσης» έχει κυκλοφορήσει μέσω του λογαριασμού της στο Youtube ένα εντυπωσιακό video στο οποίο παρουσιάζονται με αρκετές λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι πανοραμικές εικόνες και τα εντυπωσιακά πλάνα αποδεικνύουν ότι το έργο έχει προχωρήσει αρκετά και είναι θέμα χρόνου να μπει στην τελική του ευθεία. Ωστόσο, υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί και ενδέχεται να καθυστερήσουν τα εγκαίνια.

Για την ακρίβεια εκείνο που απομένει να προχωρήσει είναι οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο και γι’ αυτό η ΠΑΕ εξέφρασε τα παράπονά της στην Περιφέρεια μέσω επιστολής στον Γιώργο Πατούλη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του “δικεφάλου”, από τότε που ανέλαβε ο νέος Περιφερειάρχης στη θέση της Ρένας Δούρου, υπάρχει καθυστέρηση στις συνοδευτικές εργασίες. Στην επιστολή, για παράδειγμα, τονίζεται η αγωνία για την έναρξη της υπογειοποίησης, αλλά και των συνοδών έργων, ενώ είναι θέμα χρόνου η συνάντηση της Περιφέρειας με την “Δικέφαλος”.

“Ούτε μια μέρα χαμένη”

Στην επιστολή της ΑΕΚ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “ούτε μία ημέρα χαμένη από την πλευρά Πατούλη”, με συνέπεια να ζητούν να προχωρήσει με προσωπικές ενέργειες όλα τα θέματα που εκκρεμούν. Ο Γιώργος Πατούλης πάντως είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της Ένωσης, πριν ακόμη αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του, και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Η σημερινή μου παρουσία έχει στόχο να σηματοδοτήσει ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από το να υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις της Περιφέρειας σε οποιοδήποτε σημαντικό και υπολοποιήσιμο έργο όπως είναι αυτό…”

Οι δηλώσεις εκείνες έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΚ να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, καθώς έχει περάσει σημαντικό διάστημα από τότε. Άλλωστε, η ΠΑΕ δείχνει ότι είναι έτοιμη και αυτό που περιμένει είναι να ξεκινήσουν τα υπόλοιπα έργα, για τα οποία αποφασίζουν άλλοι και όχι εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις