Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έρωτας μετά 30/09: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρωτας μετά 30/09: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα

Έρωτας μετά 30/09: Απόψε στις 21:50 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς που έχει ενθουσιάσει τους τηλεθεατές.

Έρωτας μετά 30/09: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Alpha. Το “Έρωτας Μετά” έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια από τις επιτυχημένες σειρές της σεζόν. Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι συνηγορεί στο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία, και προτείνει στη λογίστρια, Όλγα συνεργασία, για να τον παγιδεύσει.

Η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της Άννας, Κικής, θα βάλει τον ΧρήστEο σε υποψίες και θα του δώσει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα. Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις, η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για το Λύσανδρο, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και η Ηλέκτρα πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.

Έρωτας μετά: Οι συντελεστές

Η σειρά με πρωταγωνιστές τη Βάσω Λασκαράκη, την Έμιλυ Κολιανδρή, τον Αντώνη Καρυστινό και τον Μάριο Αθανασίου. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 προβάλλεται μέσα απ’ τη συχνότητα του Alpha.

-Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου.
-Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος.
-Σκηνοθέτες: Βασίλης Τσελεμέγκος, Σέργιος Κωνσταντινίδης.
-Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Εύα Κοτανίδη, Δημήτρης Πασσάς, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Ισαβέλλα Μπαλτσαβιά, Σταύρος Τσουμάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, κ.ά.
-Στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού
-Στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις