Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες 30/9 : Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες 30/9 : Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες 30/9: Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να δει τη συνέχεια της νέας σειράς του ANT1.

 Άγριες Μέλισσες 30/9: Απίστευτο ενθουσιασμό προκάλεσε στους τηλεθεατές το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής με τίτλο ” Άγριες Μέλισσες ” του ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα της Κυριακής απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για το δυνατό σενάριο της σειράς, την καλή σκηνοθεσία και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί να δει τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Απόψε, Δευτέρα, θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο. Η δραματική σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής καθηλώνοντας το κοινό, που τη λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.

Ο ηθοποιός που φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που έκανε guest εμφάνιση στο πρώτο επεισόδιο, ενώ δεν θα τον δούμε ξανά στη συνέχεια του σίριαλ. Ούτε οι προσδοκίες διαψεύστηκαν, αλλά ούτε και ένιωσε κάποιος πως προσπάθησε μία εγχώρια σειρά να αντιγράψει τις αντίστοιχες καλές σειρές του εξωτερικού. Οι «Άγριες Μέλισσες» μύρισαν Ελλάδα. Το κείμενο της Μελίνας Τσαμπάνη είναι ένα εξαιρετικό δείγμα κοινωνικής ηθογραφίας με άρτια μυθιστορηματικά στοιχεία που «δένουν» γλυκά με τις απαιτήσεις της τηλεοπτικής δραματουργίας.

 Άγριες Μέλισσες 30/9: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958. Τρεις αδερφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω. Μετά τον χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς στήριγμα. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Όμως, την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.  Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω συγκλονισμένες από την πράξη τους συνειδητοποιούν τη μοίρα που τις περιμένει αν το έγκλημα γίνει γνωστό. Κανείς δε θα τις δικαιολογήσει, κανείς δε θα ακούσει τη δική τους πλευρά. Αποφασίζουν να το καλύψουν και να ξεφορτωθούν το άψυχο σώμα του Σέργιου.

Το ξημέρωμα τις βρίσκει συντετριμμένες, τρομοκρατημένες αλλά αποφασισμένες να παλέψουν για τη δική τους ζωή. Την ίδια στιγμή ο ξαφνικός ερχομός του Νικηφόρου, του μεσαίου γιου των Σεβαστών που έλειπε στο Παρίσι, γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη στέλνει τον Μελέτη να ειδοποιήσει τον Σέργιο αλλά εκείνος δε μπορεί να τον βρει πουθενά. Κι ενώ ο Νικηφόρος γνωρίζει τυχαία την Ασημίνα, αγνοώντας ποια είναι, σιγά σιγά το νέο διαδίδεται στο χωριό.  Ο νεόνυμφος Σέργιος είναι άφαντος και τα τρία κορίτσια δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται. Οι ώρες περνάνε και η αγωνία της οικογένειας του κορυφώνεται, ώσπου ένας κάτοικος του χωριού ειδοποιεί τον Προύσαλη για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε. Κατάφεραν τα κορίτσια να καλύψουν τα ίχνη τους ή θα βγούνε όλα στο φως;

 Άγριες Μέλισσες 30/9: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου εδώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις