Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραπολιτικά: Μια γρήγορη ματιά στην πολιτική επικαιρότητα

Παραπολιτικά: Καυστικές ατάκες για την πολιτική σκηνή της χώρας από τον Γιάννη Ντσούνο.

Παραπολιτικά: Με μια καυστική ανάρτηση σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την παρουσία της Αννέτας Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία κατά του αναπτυξιακού νόμου. Ο κ. Γεωργιάδης, εστιάζοντας στην ομπρέλα της κ. Καββαδία, έγραψε: «Η ομπρέλα Benetton… την ώρα του σοσιαλιστικού αγώνα είναι πράγματι όλα τα λεφτά».

Τελικά το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, που από ό,τι φημολογείται βρίσκεται στα σκαριά και θα αποφασιστεί οριστικά στο συνέδριο του κόμματος, θα έχει και αρκετό πράσινο χρώμα. Το ερώτημα είναι αν αυτό το πράσινο παραπέμπει στην Οικολογία ή στο ΠΑΣΟΚ. Θα δείξει…

από τον Γιάννη Ντσούνο

Παραπολιτικά: Ειρωνικό σχόλιο

Με αρκετή δόση ειρωνείας ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολίασε την απομάκρυνση των προσφυγόπουλων από το πρώην 5ο Λύκειο Αθηνών: «Συγχαρητήρια στην προοδευτική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα που εκκενώνει τα κτίρια, αποκλείει τα παιδιά από τα σχολεία και καταργεί το ΑΜΚΑ από τα προσφυγόπουλα, μπορούμε επιτέλους να κοιμόμαστε ασφαλείς».

Και τί είναι;

Πώς το είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος; Ότι δεν είναι ποινικό αδίκημα να πιέστηκε ένας εισαγγελέας ακόμη και από έναν υπουργό; Όπως συμπλήρωσε, δεν είναι κακό να συζητάς με κάποιους εισαγγελείς και να λες την γνώμη σου. Και μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι η ΝΔ οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Σινεμά

Στον κινηματογράφο Δαναό βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από την σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα για να παρακολουθήσουν την ταινία του Άγγλου σκηνοθέτη Κεν Λόουτς με τίτλο «Sorry we missed you», που καταγράφει την εικόνα της σύγχρονης Αγγλίας με φόντο το Brexit και την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις