Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάκης Ρουβάς The Voice: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Οι αλλαγές του ΣΚΑΙ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάκης Ρουβάς The Voice: Ξεκινούν τα γυρίσματα – Οι αλλαγές του ΣΚΑΙ

Σάκης Ρουβάς The Voice: Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, αρχίζουν επιτέλους τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής.

Σάκης Ρουβάς The Voice: Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σόου στην Ελλάδα επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα δεδομένα και ανακατατάξεις. Ο Σάκης Ρουβάς με σχόλιο Let the game begin, κοινοποίησε βίντεο από το πρώτο γύρισμα της εκπομπής. Μετά από αμέτρητα ρεπορτάζ και συζητήσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές, το «The Voice of Greece» ξεκίνησε γυρίσματα το βράδυ της Δευτέρας. Μία από τις αλλαγές που σημειώνονται στο τάλεντ σόου με τη νέα σεζόν είναι όχι μόνο η αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη ως παρουσιαστή, αλλά αισθητή θα είναι και η απουσία του Κωστή Μαραβέγια ως μέλος της επιτροπής.

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν πολλές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για τους αντικαταστάτες τους, με το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ να ξεκινά επιτέλους το πρώτο του γύρισμα. Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα αναλαμβάνουν την παρουσίαση, ενώ στις θέσεις των κριτών θα καθίσουν οι: Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεονώρα Ζουγανέλη. Μάλιστα, εχθές το βράδυ, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ανέβασε και το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του The Voice. Ο Σάκης Ρουβάς έκατσε για τέταρτη χρονιά στην καρέκλα του coach και είναι έτοιμος να αναζητήσει και να βρει τη νέα σπουδαία φωνή της Ελλάδας.

The Voice: Τα πρώτα γυρίσματα

The Voice: Τι έκανε τον Γιώργο Καπουτζίδη να αποχωρήσει

”Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θέατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!!

Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου.” «Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω.”

View this post on Instagram

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

The Voice: Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ο Κωστής Μαραβέγιας ανακοίνωσε πως φέτος δεν θα είναι ένας από τους κριτές του παιχνιδιού. Με μια ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του μουσικού talent show μαζί με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη. Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε καταφέρει, μάλιστα, να κερδίσει με την ομάδα του και τις τρεις χρονιές. Ωστόσο, φαίνεται πως ο κύκλος του “The Voice” έκλεισε για τον ίδιο και αποφάσισε να το εκφράσει. Ο τραγουδοποιός και κόουτς του talent show έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω κείμενο, όπου αναφέρει πως σε λίγο καιρό θα μας ανακοινώσει τα νέα του σχέδια, αφού πρόκειται να ξεκινήσει κάτι καινούργιο που ήθελε καιρό.

“Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.”

”Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του.

Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα.”

View this post on Instagram

Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις