Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTN 2: Η Ελευθερία που τρέλανε τους κριτές και η Μιλένα, που πήρε το Golden Pass
LIFESTYLE

GNTN 2: Η Ελευθερία που τρέλανε τους κριτές και η Μιλένα, που πήρε το Golden Pass

GNTN 2: Το Next Top Model 2 συνεχίζεται και τα κορίτσια που διψούν για μια θέση στο σπίτι, κάνουν τα πάντα να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

GNTN 2: Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο στους κριτές του GNTM 2, αφού η 20χρονη Ελευθερία κατάφερε να τους πείσει -δίχως να προσπαθήσει πολύ- ότι έχει όλο το πακέτο για να ακολουθήσει το όνειρό της. Το σώμα, οι πόζες αλλά και η προσωπικότητα της Ελευθερίας έκαναν την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας να μείνει με το στόμα ανοικτό. Μάλιστα, η χαρά της Βίκυς Καγιά ήταν τόσο μεγάλη που ούρλιαξε βρίσκοντας επιτέλους το model material που έψαχνε, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός όπως και οι υπόλοιποι κριτές τής είπαν χωρίς δεύτερη σκέψη «ναι». Από την άλλη, εντυπωσιασμένοι ήταν επίσης και ο Άγγελος Μπράτης αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία, όπως είπε, βλέποντάς την ξέχασε τα ονόματα όλων αυτών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο πλατό.

Από την άλλη, τα πολύ ψηλά τακούνια της με τα κρυσταλλάκια μιας 30χρονης, τράβηξαν όχι μόνο την προσοχή της Ζενεβιέβ στο πρώτο casting, αλλά και της κριτικής επιτροπής. Η Αλιόνα από τη Λευκορωσία σχολιάστηκε από την επιτροπή όχι μόνο για τα τακούνια της, αλλά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και για πολύ αδύνατο κορμί της. Τόσο η ηλικία όσο και το πρόσωπό της ήταν απαγορευτικά για να περάσει η Αλιόνα στο bootcamp, με τους τρεις από τους τέσσερις κριτές να της λένε «όχι».

GNTN 2: Παίρνει το Golden Pass και μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι

Υπάρχει μια κοπέλα του Greece’s Next Top Model, η οποία μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του GNTM, με ένα μαγικό εισιτήριο. Ποια είναι αυτή; Η Μιλένα Ζντρένια, η οποία εντυπωσίασε με το κορμί της τους κριτές στο χθεσινό επεισόδιο. Όπως αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή Ευτυχείτε, είναι αυτή που θα πάρει το Golden Pass στο πρώτο bootcamp και θα μπει κατευθείαν στο σπίτι του GNTM. To Golden Pass είναι μία από τις αλλαγές που έχει φέτος το reality μόδας, που δίνει την ευκαιρία σε μία κοπέλα να μπει κατευθείαν στο παιχνίδι χωρίς να περάσει από τις υπόλοιπες διαδικασίες.

Η 18χρονη Μιλένα είναι αισθητικός και τα τελευταία εφτά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ. Ήθελε από μικρή να γίνει μοντέλο κι έτσι πήρε την απόφαση να πάει στις οντισιόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις