Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”8 Λέξεις” εξελίξεις: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/9
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”8 Λέξεις” εξελίξεις: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/9

''8 Λέξεις'' εξελίξεις: Η Ηλιάνα νιώθει πως το μυαλό της, αρχίζει να της παίζει παιχνίδια και μόνος σύμμαχός της είναι ο Οδυσσέας.

”8 Λέξεις” εξελίξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες, φέρνουν οι «8 λέξεις» στις οθόνες μας. Άνθρωποι που ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του, είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας….

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και κάθε μια απ΄αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν οι ήρωες μέχρι σήμερα. Το αύριο γι΄ αυτούς θα γίνει αβέβαιο και απρόσμενο, γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα. Κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούργια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα του, καθώς σε κάθε πτυχή της ζωής του, πρέπει να ερμηνεύσει αυτές τις «8 λέξεις» που είναι το «κλειδί» της περιπέτειας!

”8 Λέξεις” εξελίξεις: Το αποψινό επεισόδιο 23/9

Η Έρση βάζει μπροστά όλη της την πειθώ και τελικά ο Οδυσσέας την ακολουθεί μέχρι το Δημαρχείο. Εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακόμα άγριος καυγάς ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο, με τους καλεσμένους να κοιτούν απορημένοι. Ο Σίμος συνεχίζει να ερευνά για την οικογένεια Καλλέργη, ενώ η Εύα τον προειδοποιεί να σταματήσει να σκαλίζει το παρελθόν τους. Το γλέντι του γάμου φέρνει την Ηλιάνα σε αμηχανία, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια για να μπορέσει να ξεσπάσει… Κι ενώ η Ναυσικά καμαρώνει τον γιο της γαμπρό, μια περίεργη διάρρηξη συμβαίνει στο σπίτι της. Ο Νικηφόρος και η Εύα ξεκινάνε ένα δειλό φλερτ, ενώ κι ο Αλέκος προσπαθεί να πλησιάσει τη Ρωξάνη. Ο Άκης απαιτεί από τη Ναυσικά να κόψει τα πολλά-πολλά με τον Νικηφόρο, γιατί το παρελθόν θα βγει στην επιφάνεια…

Ο Άκης ανησυχεί πολύ για τον ερχομό του Νικηφόρου στην Ελλάδα και η Ναυσικά προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η στάση του Νικηφόρου για μια ακόμα φορά είναι ύποπτη. Παράλληλα φέρεται πολύ φιλικά στον Οδυσσέα και με την επιμονή του τον καταφέρνει να του παραδεχτεί έμμεσα ότι η γυναίκα του πίνακα είναι η Ηλιάνα. Ο Σίμος από την πλευρά του, έχει καταλάβει ότι ο Νικηφόρος φλερτάρει την Εύα.

Παρόλα αυτά όταν τη ρωτάει αν της αρέσει, η Εύα τον αντιμετωπίζει και πάλι επιθετικά, υπενθυμίζοντάς ότι είναι χωρισμένοι και μένουν μαζί μόνο για χάρη του παιδιού. Η Ηλιάνα πριν φύγει για την Αθήνα, συναντιέται για μια ακόμα φορά με τον Οδυσσέα, αλλά παρά το φανερό τους πάθος  κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο αδιέξοδη. Και καθώς όλοι επιστρέφουν στην Αθήνα, η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση του Αλέκου να πάνε το βράδυ για φαγητό κάπου στο Σούνιο. Η βόλτα τους όμως σε μια ερημική παραλία, θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη.

”8 Λέξεις” εξελίξεις: Στο επόμενο επεισόδιο

Ο Άκης περνάει από άτυπη ανάκριση κι όλα δείχνουν πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση δολοφονίας του φαρμακοβιομήχανου. Η Ηλιάνα νιώθει πως το μυαλό της αρχίζει να της παίζει παιχνίδια και μόνος σύμμαχός της είναι ο Οδυσσέας, που έρχεται κρυφά στην Αθήνα για να την συναντήσει. Η Κατερίνα πιέζει τον Λουκά να δει την Σμαράγδα με άλλο μάτι. Ο Άκης ανησυχεί για τις ερωτικές επιλογές του Δημήτρη, καθώς δεν του ομολογεί με ποια είναι ερωτευμένος. Παράλληλα ο Δημήτρης καταφέρνει επιτέλους να έρθει κοντά με την Ευγενία.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να ερευνά το περιβάλλον Καλλέργη για αποδεικτικά στοιχεία κι αυτή τη φορά η έρευνα αποδίδει καρπούς. Ο Μιλτιάδης καταφέρνει να απαλλάξει τον Αλέκο από τις κατηγορίες. Ο Σπύρος στριμώχνει την Ιφιγένεια αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περίμενε. Ο Σίμος αποφασίζει να υλοποιήσει μια τρελή ιδέα. Η Ηλιάνα και ο Οδυσσέας παραδίδονται στο πάθος τους.

”8 Λέξεις” εξελίξεις: Νέος ρόλος της Μπρουκ από την ”Τόλμη και Γοητεία”

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ξάφνιασε από την πρώτη ημέρα τους τηλεθεατές που έσπευσαν ωστόσο να σχολιάσουν πως το σενάριό της θυμίζει πολύ εκείνα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Και μπορεί να έκανε πρεμιέρα απέναντι στον οδοστρωτήρα GNTM, ωστόσο σημειώνει αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Και τώρα, ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει μια νέα έκπληξη για το κοινό του, την οποία και ανακοίνωσε μέσω Instagram. Στην σειρά θα κάνει μια guest εμφάνιση μια ηθοποιός που οι παλαιότεροι είχαν γνωρίσει και είχαν λατρέψει από την θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Ο λόγος για την Κάθριν Κέλι Λανγκ, που υποδυόταν τη Μπρουκ, στα πόδια της οποίας έπεφταν όλοι οι κούκλοι άνδρες από τον Ριτζ και το Θορν μέχρι τον πατέρα τους.

Η Κάθριν Κέλι Λανγκ δηλώνει ενθουσιασμένη με την νέα της συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου στην σειρά «8 Λέξεις». Την συνεργασία ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου, με βίντεο της ηθοποιού ενώ έγραψε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω’, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η γοητεία σου με έκανε να τολμήσω να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις