Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία Μ.Μ.Μ.: Πώς θα κινηθούν τα μέσα – Τεράστια η ταλαιπωρία των επιβατών
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Μ.Μ.Μ.: Πώς θα κινηθούν τα μέσα – Τεράστια η ταλαιπωρία των επιβατών

Απεργία Μ.Μ.Μ. αύριο: Χειρόφρενο τραβούν αύριο σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ και τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια.

Απεργία Μ.Μ.Μ. αύριο: Παραλύει αύριο, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η χώρα, καθώς συνδικάτα, ομοσπονδίες και σωματεία εργαζομένων αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή, με εικοσιτετράωρη απεργία. Στην απεργία συμμετέχουν ο ΗΛΠΑΠ, ΟΑΣΑ και η ΣΤΑΣΥ. Επίσης, το Αττικό Μετρό θα πραγματοποιήσει στάσεις εργασίας.

Η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό αναμένεται να είναι μεγάλη. Όσοι επιλέξουν αναγκαστικά να κινηθούν με αυτοκίνητο ή ταξί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να κάνουν τον διπλάσιο, ή και τον τριπλάσιο χρόνο να φτάσουν στη δουλειά τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας θα υποστούν “έμφραγμα” και το μποτιλιάρισμα θα είναι μεγάλο

 

Απεργία Μ.Μ.Μ. αύριο: Ποια μέσα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία

  • 24ωρη απεργία για την γραμμή 1 του Ηλεκτρικού
  • 24ωρη απεργία για τα λεωφορεία
  • 24ωρη απεργία για τα τρόλεϊ

Απεργία Μ.Μ.Μ. αύριο: Στάση εργασίας της “Αττικό Μετρό”

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα είναι σταματημένες από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας. Το τραμ θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Η ΠΝΟ αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Απεργία: Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Στην απεργία συμμετέχει και η ΠΟΕΔΗΝ. Επηρεάζονται νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας.

Απεργία: Κλειστά τα σχολεία

Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες καλούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να μετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Απεργία: Ούτε τα δικαστήρια θα λειτουργήσουν

H Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις