Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οπαδική βία: Έπεσε από τον τρίτο όροφο για να… σωθεί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οπαδική βία: Έπεσε από τον τρίτο όροφο για να… σωθεί

Οπαδική βία: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται οπαδός της ΑΕΚ που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην προσπάθειά του να σωθεί από επίθεση οπαδών

Οπαδική βία: Άσχημη κατάληξη είχε η ενέδρα που έστησαν περίπου 15 άτομα σε τρεις οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι επέστρεψαν τα ξημερώματα από το Αγρίνιο μετά το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Παναιτωλικό. Οι τρεις τους κατευθύνθηκαν στον σύνδεσμο της ομάδας τους στο Παλαιό Φάληρο, όταν δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και στην προσπάθειά τους να σωθούν, προσπάθησαν να μπουν σε μια πολυκατοικία.

Χωρίς να γίνουν γνωστές οι συνθήκες του επεισοδίου, ένας από τους οπαδούς της ΑΕΚ ηλικίας 23 ετών που κυνηγήθηκε από τους αγνώστους, ανέβηκε στον τρίτο όροφο και έπεσε στο κενό με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας εκ των δύο άλλων κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο τρίτος ξυλοκοπήθηκε.

Η Ασφάλεια διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των δραστών αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός αναγκάστηκε να πέσει στο κενό. Με την υπόθεση ασχολείται και το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις