Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / X-Factor 2019: Ο Γιώργος Θεοφάνους βρήκε τον νικητή του ριάλιτι – 19 ετών, άψογος
LIFESTYLE

X-Factor 2019: Ο Γιώργος Θεοφάνους βρήκε τον νικητή του ριάλιτι – 19 ετών, άψογος

X-Factor 2019: Ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την Καρδίτσα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνισή του.

X-Factor 2019: Τον νικητή του X-Factor 2019 ισχυρίζεται πως βρήκε ήδη, από τις οντισιόν ο Γιώργος Θεοφάνους, στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπατσάκωνα. Ο 19χρονος Δημήτρης από την Καρδίτσα δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή πως λατρεύει την ροκ μουσική και μετά το σχολείο, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. «Αυτό που θα με κάνει να ξεχωρίσω πιστεύω είναι το στιλ μου» ακούγεται να λέει ο 19χρονος πριν βγει στη σκηνή του X-Factor. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος βγήκε μπροστά στους κριτές του X-Factor και ερμήνευσε το τραγούδι John The Revelator, που αποτελεί κομμάτι από το Soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Sons of anarchy.

Ο 19χρονος ανέφερε μάλιστα πριν ακόμη τραγουδήσει πως εκείνος που θα ήθελε να εντυπωσιάσει περισσότερο είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς έχει τη φήμη του αυστηρού στο X-Factor. Και το κατάφερε. Μετά την ερμηνεία του, ο μουσικός δήλωσε: «Δημήτρη ξέρεις τι νομίζω ότι άκουσα; Νομίζω ότι άκουσα τον νικητή του X-Factor 2019» είπε ο Κύπριος συνθέτης. «Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί έχει πολύ μεγάλο δρόμο… σου τον εύχομαι» του είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

X-Factor 2019: Ο νεαρός Δημήτρης

X-Factor 2019: Η Ελένης Σιδηροπούλου που συγκίνησε τη Μελίνα Ασλανίδου

Η 35χρονη Ελένη επέλεξε να τραγουδήσει με την κιθάρα της το «Ederlezi» από τον Goran Bregovic και τους άφησε όλους άφωνους με την ερμηνεία της. Από τις πρώτες νότες η Μελίνα Ασλανίδου συγκινήθηκε, δείχνοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της οντισιόν πως απολάμβανε τη φωνή της. «Άνοιξες το στόμα σου και άκουσε μία χροιά, μια πολύ ωραία ερμηνεία σε ένα τραγούδι που αγαπώ ιδιαίτερα. Ήσουν καρφωμένη στη νότα, με έναν δικό σου τρόπο, μία δική σου έκφραση και με συγκίνησε πάρα πολύ αυτό που άκουσε», της είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν και τα σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους, λέγοντας της Εμένα με νοιάζει το ταλέντο, με νοιάζει η ψυχή και η αλήθεια. Και τα έχεις όλα!». Η Ελένη κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τρία «ναι» από τους κριτές. Η διαγωνιζόμενη συγκίνησε τους κριτές με την εντυπωσιακή ερμηνεία της και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ότι αξίζει μία θέση στο διαγωνισμό.

X-Factor 2019: Η συγκινητική ερμηνεία της Ελένης

X-Factor 2019: Η κόντρα

Αφορμή για να «κοντραριστούν» ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου στάθηκε η ερμηνεία ενός ντουέτου στο X-Factor. Η Μαίρη και ο Βαγγέλης τραγουδούν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας δημιουργήσει το ντουέτο τους, που λέγεται «Just». Οι δυο τους επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Δικό μου» από Stavento και Ήβη Αδάμου. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ενθουσιάστηκε από το τις ικανότητές τους, ωστόσο η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως είχε αντίθετη άποψη.

«Παιδιά θέλετε πολύ δουλειά» τους είπε, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να σχολιάζει πως… «άρχισαν οι ξινίλες!». Ο Γιώργος Θεοφάνους φάνηκε να συμφωνεί με την άποψη της Μελίνας Ασλανίδου, λέγοντας και οι δύο, ότι δεν φαίνεται, ότι τραγουδούν μαζί τρία χρόνια, αφού δεν έχουν και το ανάλογο «δέσιμο» μεταξύ τους. Το ντουέτο τελικά κατάφερε να περάσει στο bootcamp παίρνοντας τρία «ναι».

X-Factor 2019: Το ντουέτο που προκάλεσε κόντρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις