Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπράντ Πιτ Nasa: Η συνομιλία με αστροναύτη και η ερώτηση για τον …Κλούνεϊ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντ Πιτ Nasa: Η συνομιλία με αστροναύτη και η ερώτηση για τον …Κλούνεϊ

Μπράντ Πιτ Nasa: Ο Αμερικανός ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αστροναύτη που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας.

Μπράντ Πιτ Nasa: Ο Αμερικανός σταρ υποδύεται τον αστροναύτη στη νέα του ταινία,«Ad Astra». Έτσι, ο Μπραντ Πιτ είχε την ευκαιρία να φτάσει η φωνή του στο Διάστημα, αφού συνομίλησε με αστροναύτη που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο αγαπημένος ηθοποιός πήγε στην έδρα της NASA στην Ουάσινγκτον και συνομίλησε με τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χέιγκ για 20 λεπτά. Η “διαστημική” συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας. Ο Πιτ ενσαρκώνει έναν αστροναύτη που συμμετέχει σε επικίνδυνη αποστολή, στα όρια του ηλιακού συστήματος.

Ο Αμερικανός σταρ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να συγκριθεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Αφού είχε την ευκαιρία, ζήτησε από τον Χέιγκ να του πει ποιος είναι καλύτερος στον ρόλο του αστροναύτη, ο ίδιος ή ο φίλος του, Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο Κλούνεϊ είχε «βρεθεί» στο διάστημα υποδυόμενος τον αστροναύτη στο «Gravity». «Με βάση τις γνώσεις σου, ποιος ήταν πιο πιστευτός, ο Κλούνεϊ ή ο Πιτ;», ρώτησε τον αστροναύτη, ο οποίος γέλασε και του είπε: «Εσύ ήσουν, απολύτως!».

NASA: Ένας αστροναύτης εξομολογείται

Ο Πιτ συζήτησε με τον αστροναύτη και για τις απρόσμενες επιπτώσεις που έχει η ζωή σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. «Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου. Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο», είπε ο Χέιγκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Είναι απίστευτο!», ήταν η αντίδραση του Μπραντ Πιτ.

“Ad Astra”: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπράντ Πιτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις