Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόρη Μαχαιρίτσα: Συγκλονίζει με νέα ανάρτηση η Μαρία Κλάρα
LIFESTYLE

Κόρη Μαχαιρίτσα: Συγκλονίζει με νέα ανάρτηση η Μαρία Κλάρα

Κόρη Μαχαιρίτσα: Μιλώντας με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τον πατέρα της που τόσο λάτρευε, κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που είχε μόνο αγάπη να δώσει, που είχε τεράστια ευφυΐα.

Κόρη Μαχαιρίτσα: Η Μαρία Κλάρα, η κόρη του αγαπημένου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που “έφυγε” από τη ζωή τη Δευτέρα λόγω καρδιακής προσβολής, μια ημέρα μετά την κηδεία του πατέρα της θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του facebook όσους της στάθηκαν στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Μιλώντας με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο για τον πατέρα της που τόσο λάτρευε, κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που είχε μόνο αγάπη να δώσει, που είχε τεράστια ευφυΐα.

“Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία”, γράφει χαρακτηριστικά περιγράφοντάς τον. “Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα”, συμπληρώνει. Η ανάρτησή της καταλήγει λέγοντας ότι «Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε. Ένα τελευταίο δώρο για σας».

Κόρη Μαχαιρίτσα: Όλη η ανάρτηση της Μαρίας Κλάρας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρόνων ανάμεσα στον πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιής σχέση που υπάρχει αγάπη. Πίσω απ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για την Παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για τον κόσμο που ζούμε… Ένα τελευταίο δώρο για σας…. Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών…

Gepostet von Maria Klara Mxt am Donnerstag, 12. September 2019

Κόρη Μαχαιρίτσα: Το σκίτσο για τον πατέρα της

Χωρίς περαιτέρω σχόλια η Μαρία Κλάρα διάλεξε έναν ιδιαίτερο, δικό της τρόπο να αποχαιρετίσει τον πατέρα της. Η 25χρονη ανέβασε ως φωτογραφία προφίλ στο λογαριασμό της στο facebook ένα σκίτσο που απεικονίζει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η Μαρία Κλάρα ήταν δίπλα στον πατέρα της τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι τους στο Πτελεό και ήταν εκείνη που κατά τις πληροφορίες τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Κόρη Μαχαιρίτσα: Τι έλεγε ο Λαυρέντης για την Μαρία Κλάρα

«Διάβαζα συνεντεύξεις καλλιτεχνών που δήλωναν ότι το καλύτερο έργο τους είναι το παιδί τους και γελούσα. Δεν μπορούν να λένε τέτοια πράγματα, σκεφτόμουν, παιδιά κάνει όλος ο κόσμος, ενώ ένα σημαντικό έργο δεν γίνεται από πολλούς – μόνο γι’ αυτό αξίζει πραγματικά να είσαι υπερήφανος. Τελικά, όταν γεννήθηκε η Μαρία Κλάρα ανακάλυψα πόσο σπουδαίο είναι να έχεις παιδί και να το βλέπεις να μεγαλώνει. Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στον κόσμο…» είχε πει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για την κόρη του με την οποία είχε ιδιαίτερο δεσμό αγάπης. Μάλιστα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως το τραγούδι «Μάτια δίχως λογική» το είχε γράψει για εκείνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις