Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζάστιν Τριντό: Μετ’ εμποδίων η προεκλογική του εκστρατεία
ΚΟΣΜΟΣ

Τζάστιν Τριντό: Μετ’ εμποδίων η προεκλογική του εκστρατεία

Τζάστιν Τριντό: Αναγκάστηκε να αλλάξει αεροσκάφος ο πρωθυπουργός του Καναδά.

Τζάστιν Τριντό: Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε για τον Καναδό πρωθυπουργό και εκ νέου υποψήφιο η προεκλογική του εκστρατεία. Το κόμμα του ενοικίασε για τις περιοδείες του στην αχανή χώρα αεροσκάφος, όπου αναγράφεται στο πλάι του όνομα του Τριντό. Ωστόσο, ο Τζάστιν Τριντό δεν πρόλαβε καλά-καλά να το εγκαινιάσει. Στην πρώτη στάση που έκανε το αεροσκάφος του το βράδυ της Τετάρτης στο Βανκούβερ, το ένα φτερό του καταστράφηκε όταν συγκρούστηκε με το… λεωφορείο που μετέφερε τους δημοσιογράφους. Ο Καναδός πρωθυπουργός υποχρεώθηκε έτσι να νοικιάσει άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ο Τριντό είχε ήδη αποβιβαστεί όταν έγινε το ατύχημα. Οι δημοσιογράφοι που επέβαιναν στο λεωφορείο δήλωσαν πως το όχημά τους χτύπησε στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, καθώς περνούσε από κάτω, στο αεροδρόμιο Βικτόρια. «Δεν υπάρχουν τραυματίες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αεροπλάνο εξετάζονται», δήλωσε εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου κόμματος, στο οποίο ανήκει ο Καναδός πρωθυπουργός.

Τζάστιν Τριντό: Δεν πτοείται

Παρόλα αυτά το ατύχημα δεν καθυστέρησε τον ηγέτη του κόμματος, ο οποίος μετέβη στο Κάμλουπς της Βρετανικής Κολομβίας και κατόπιν στο Έντμοντον στην Αλμπέρτα, καθώς το κόμμα νοίκιασε ένα άλλο αεροπλάνο. Σε αυτό όμως δεν αναγράφεται, όπως στο πρώτο, το όνομα του Τριντό. Στο Twitter, οι περισσότεροι χρήστες έκαναν χιούμορ με το ατύχημα, με έναν από αυτούς να λέει ότι περισσότερο απ’ όλους πρέπει να χάρηκε ο Άντριου Σιρ, ο συντηρητικός αντίπαλος του Τριντό, επειδή «χτυπήθηκε η αριστερά πτέρυγα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις