Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκότωσε τα παιδιά του: Οικογενειακή τραγωδία στην Ολλανδία
ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τα παιδιά του: Οικογενειακή τραγωδία στην Ολλανδία

Σκότωσε τα παιδιά του: Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί κλήθηκαν σε σπίτι, στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, επειδή είχαν πέσει πυροβολισμοί.

Σκότωσε τα παιδιά του: Ένας Ολλανδός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντόρντρεχτ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο 34χρονος δράστης πυροβόλησε επίσης και τραυμάτισε σοβαρά την 28χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίριαμ Σλοτ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 8 και 12 ετών. Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία, ένα σπίτι στο προάστιο Χαμερστάιν του Ντόρντρεχτ, κοντά στο λιμάνι του Ρότερνταμ, αποκλείστηκε από την αστυνομία. Ο δήμαρχος της πόλης Βάουτερ Κολφ με ανάρτηση στο twitter είπε νωρίτερα ότι συνέβη ένα “πολύ σοβαρό περιστατικό με ένοπλο” και πως ο ίδιος θα πήγαινε στο σημείο. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά.

https://twitter.com/WMPost/status/1171127219982413824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1171127219982413824&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkosmos%2Fpyrovolismoi-ollandia-plirofories-gia-nekroys.7498067.html

Πριν λίγες ημέρες μια 40χρονη σκότωσε το παιδί της στη Λευκωσία

Στις 29 του Αυγούστου, μια 40χρονη μητέρα από το Καζακστάν σκότωσε το 12χρονο παιδί της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Κύπρο. Το έγκλημα διαπράχθηκε στην κατοικία της μητέρας και του παιδιού της στο Γέρι. Ο 52χρονος σύζυγος της γυναίκας δεν μπορούσε να μπει στο διαμέρισμα και ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που μετέβησαν στο σημείο και μπήκαν στο σπίτι.

Εκεί εντόπισαν σε λίμνη αίματος το άτυχο αγοράκι και την μητέρα του αναίσθητη, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΑΕΠ στο ΓΝ Λευκωσίας με ασθενοφόρο και εισήχθη στο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικά θέματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις