Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία: Μητέρα σε ηλικία 73 ετών – Δεν είχαν παιδιά κι έκαναν δίδυμα
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Μητέρα σε ηλικία 73 ετών – Δεν είχαν παιδιά κι έκαναν δίδυμα

Ινδία: H Mangayamma και ο σύζυγός της, ο 80 ετών E. Raja Rao, είναι παντρεμένοι από το 1962 αλλά δεν είχαν καταφέρει να κάνουν παιδιά.

Ινδία: Η Erramatti Mangayamma, μία γεωργός από την Ινδία, γέννησε δίδυμα σε ηλικία… 73 ετών. Πλέον θεωρείται ως η γηραιότερη γυναίκα που φέρνει στον κόσμο παιδιά. Όπως αναφέρει το CNNi, έμεινε έγκυος με τεχνική γονιμοποίηση και γέννησε τα δίδυμα με καισαρική χθες, Πέμπτη. «Η επέμβαση πήγε καλά… η μητέρα και τα παιδιά είναι υγιείς και δεν υπήρξαν επιπλοκές», ανέφερε, μιλώντας στο CNNi, ο Sanakayyala Umashankar, ο γιατρός που έκανε την καισαρική.

H Mangayamma και ο σύζυγός της, ο 80 ετών E. Raja Rao, είναι παντρεμένοι από το 1962 αλλά δεν είχαν καταφέρει να κάνουν παιδιά. Επικοινώνησαν με τον Umashankar το 2018 και ο γιατρός συμφώνησε να προχωρήσει στη διαδικασία. Η απόφαση για την καισαρική ελήφθη με γνώμονα την ηλικία της γυναίκας, που ήταν υπό παρακολούθηση 21 ημέρες πριν τελικώς γεννήσει.

«Δεν επιτρέπουμε στην μητέρα να θηλάσει και ταΐζουμε τα μωρά από την τράπεζα γάλακτος», είπε ο γιατρός.«Νιώθει πολύ σίγουρη. Πιο σίγουρη από ποτέ και ανυπομονεί για τα επόμενα κεφάλαια στη ζωή της μαζί με τα παιδιά», κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις