Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Nicki Minaj: Η προκλητική ράπερ αποσύρεται από τη μουσική
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Nicki Minaj: Η προκλητική ράπερ αποσύρεται από τη μουσική

Nicki Minaj: Σύμφωνα με την δήλωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία για να δημιουργήσει μία νέα ζωή, η οποία θα της επιτρέπει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Nicki Minaj: Η Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj αιφνιδίασε σήμερα τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή. Σύμφωνα με την δήλωσή της, η δημοφιλής τραγουδίστρια εγκαταλείπει την μουσική βιομηχανία για να γίνει μητέρα, η οποία θα της επιτρέπει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για το προκλητικό στιλ της και τα τραγούδια της όπως το “Anaconda”, είναι αρραβωνιασμένη με ένα στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Kenneth Petty και αναμένεται ότι θα παντρευτούν εντός των επόμενων μηνών.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169676721865412608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1169676721865412608&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.star.gr%2Flifestyle%2Fcelebrities%2F472934%2Fnicki-minaj-afhnei-thn-kariera-ths-gia-na-kanei-oikogeneia

«Αποφάσισα να αποχωρήσω και να μεγαλώσω την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter σήμερα η δημοφιλής καλλιτέχνιδα. Και συμπλήρωσε ρίχνοντας αιχμές στους επικριτές της, «ξέρω ότι είστε ευτυχισμένοι τώρα», ενώ έστειλε και μήνυμα στους θαυμαστές της να τη στηρίζουν κι ότι τους αγαπά.

https://www.instagram.com/p/Bz1hvi7HrKU/?utm_source=ig_embed

Δυνατές συνεργασίες

Από το 2010, η Μinaj, η οποία κατάγεται από το Τρίνινταντ – Τομπάγκο αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και έχει συνεργαστεί με μεγάλους σταρ της ραπ, όπως με τους Drake και Lil Wayne. Το 2018 έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει βρεθεί στα στα Αμερικάνικα Τσαρτς (Billboard Hot 100) πάνω από 100 φορές.

https://www.instagram.com/p/B2ARiS9nYMa/?utm_source=ig_embed

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στα πρωτοσέλιδα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, λόγω της διαμάχης της με την άλλη επιτυχημένη ράπερ, την Cardi B.

Αναρίθμητοι ράπερ έχουν ανακοινώσει κατά διαστήματα ότι αποχωρούν από τη σκηνή, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από λίγο καιρό κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Οπότε η σημερινή ανακοίνωση δεν μας αφήνει με “κομμένη την ανάσα”.

Nicki Minaj – Anaconda

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις