Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάνος Καμμένος κιλά: Αγνώριστος ο πρώην υπουργός, υπερβολικά αδύνατος πλέον (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος κιλά: Αγνώριστος ο πρώην υπουργός, υπερβολικά αδύνατος πλέον (pics)

Πάνος Καμμένος κιλά: Δημοσιογράφοι και περαστικοί που βρέθηκαν το μεσημέρι έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον Πάνο Καμμένο.

Πάνος Καμμένος κιλά: Άφωνοι έμειναν όσοι βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αντίκρισαν τον Πάνο Καμμένο. Ο πρώην υπουργός Άμυνας, έχει γίνει αγνώριστος, τα κιλά του έχουν μειωθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Ο Πάνος Καμμένος κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών. Αλλά μόνο λίγοι υποψιάστηκαν από την αρχή, ότι πίσω από το μαύρο κοστούμι και τα μαύρα pilot γυαλιά, ήταν ο πρώην υπουργός.

Τα πολλά παραπανίσια κιλά που διέθετε ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο εξαφανίστηκαν αλλά μοιάζουν σαν να μην υπήρχαν ποτέ στη σιλουέτα του.  Ως γνωστόν, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά και μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην τα πάρει πίσω. Παλιότερα, ο Πάνος Καμμένος έκανε βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια στο Καλαμάκι που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της. Λεγόταν, μάλιστα, ότι ο κ. Καμμένος για κάποιο μικρό διάστημα κυκλοφορούσε με τις ειδικές μικρές βελόνες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες θεραπείες, στα αυτιά. Ωστόσο, τα πήρε πάλι πίσω…

Πάνος Καμμένος: Πιο αδύνατος από ποτέ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις