Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κρίστεν Στιούαρτ σχέση: H “τραγική” συμβουλή παραγωγού που δεν θα ξεχάσει ποτέ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστεν Στιούαρτ σχέση: H “τραγική” συμβουλή παραγωγού που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Κρίστεν Στιούαρτ σχέση: Τη συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel.

Κρίστεν Στιούαρτ σχέση: Η Κρίστεν Στιούαρτ, αποκάλυψε ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας την συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar UK, η 29χρονη ηθοποιός είπε ότι της είπαν πως η «ρευστή» σεξουαλικότητα της θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

Όπως δήλωσε πριν να γίνει διάσημη ηθοποιός «μου είχαν πει ξεκάθαρα “αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου, μην κυκλοφορείς κρατώντας το χέρι της συντρόφου σου και τότε μπορεί να πάρεις ρόλο σε ταινία της Marvel”. Δεν θέλω να συνεργάζομαι έτσι με τους ανθρώπους» πρόσθεσε η ηθοποιός. Τα τελευταία δύο χρόνια, διατηρεί δεσμό με το μοντέλο Stella Maxwell.

Κρίστεν Στιούαρτ: “Δεν μου αρέσει αυτή η παλιομοδίτικη νοοτροπία”

Η Στιούαρτ αρνήθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή που της έδωσαν χαρακτηρίζοντάς της ως “παλιομοδίτικη νοοτροπία”. «Απλώς ήθελα να απολαύσω την ζωή μου. Και προτεραιότητα ήταν να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή, γιατί με το να την προστατεύω, την κατέστρεφα. Σκεφτόμουν: Δεν μπορείς να βγεις με την σύντροφό σου; Δεν μπορείς να μιλήσεις γι’αυτήν σε συνέντευξη;».

“Είναι σαν να σου λένε, θέλεις να διατηρήσεις την καριέρα σου, την επιτυχία σου και την παραγωγικότητά σου, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν τους αρέσεις, και δεν τους αρέσει που έχεις σχέσεις με κορίτσια και δεν τους αρέσει να προσδιορίζεσαι ως «λεσβία», αλλά επίσης δεν μπορείς να λες ότι είσαι «ετεροφυλόφιλη». Και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν για σένα, οπότε τι στο καλό είσαι;».

Κρίστεν Στιούαρτ: Οι παλιότεροι σύντροφοί της

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν η Κρίστεν Στιούαρτ είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες Twilight, Ρόμπερτ Πάτινσον, και τον σκηνοθέτη της ταινίας «Snow White and the Huntsman» Ρούπερτ Σάντερς πριν να αποκαλύψει το 2015 ότι είναι σε σχέση με την παραγωγό ειδικών εφέ Αλίσια Κάρτζιλ. Η Στιούαρτ πρωταγωνιστεί στην ταινία της Amazon, «Seberg», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Τον Νοέμβριο αναμένεται να βγει στις αίθουσες και η καινούρια της ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τις Ναόμι Σκοτ και Έλλα Μπαλίνσκα.

https://www.instagram.com/p/BtVkgu7Hyw5/?utm_source=ig_embed

Ποια είναι η Stella Maxwell

Είναι 29 ετών, έχει 1.79 ύψος, και είναι ξανθιά με γαλανά μάτια. Η Στέλλα Μάξουελ, μοντέλο στο επάγγελμα συγκαταλέγεται σύμφωνα με το περιοδικό Maxim στις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Η καλλονή ξεκίνησε σε μεγάλη ηλικία το μόντελινγκ. Την ανακάλυψαν στο πανεπιστήμιο του Οντάγκο στην Νέα Ζηλανδία, όπου σπούδαζε, σε ηλικία 19 ετών. Έχει καταγωγή από την Ιρλανδία, πέρασε την παιδική της ηλικία στο Βέλγιο και βρέθηκε στην Ν. Ζηλανδία για σπουδές.

Ξεκίνησε την καριέρα της και κατέκτησε γρήγορα τις πασαρέλες των Stella Maxwell, Alexander McQueen, Fendi, Balmain, Asos, Marc Jacobs. Για ένα διάστημα, φήμες την ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με την Μάιλι Σάιρους, με την οποία ήταν αχώριστες.

https://www.instagram.com/p/Bq-wFc1HmMy/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις