Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σοβαρό ατύχημα είχε στο Μάλιμπου ο γνωστός ηθοποιός
ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σοβαρό ατύχημα είχε στο Μάλιμπου ο γνωστός ηθοποιός

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο Χαρτ, αλλά και ο οδηγός (28 ετών) του αυτοκινήτου, έχουν σοβαρά τραύματα στην πλάτη και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε στο Μάλιμπου ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ. Ο βραβευμένος ηθοποιός τραυματίστηκε στην πλάτη ενώ ήταν συνοδηγός σε μία Plymouth Barracuda του 1970, όπου ο οδηγός της βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε μία πλαγιά.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα Αμερικανικά ΜΜΕ, ο Χαρτ, αλλά και ο οδηγός (28 ετών) του αυτοκινήτου, έχουν σοβαρά τραύματα στην πλάτη και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν, στο αυτοκίνητο υπήρχε και μία γυναίκα 31 ετών, η οποία δε φέρει τραύματα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μέσα ο γνωστός ηθοποιός, έχασε τον έλεγχό του, την στιγμή που μπήκε σε μια κεντρική λεωφόρο. Του έγινε αλκοτέστ και τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν ήταν από την επήρεια αλκοόλ.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ο ηθοποιός, σύμφωνα με το TMZ, δεν ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και κατέληξε σε ένα χαντάκι.

Δύο από τους τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν μεταξύ αυτών ήταν και ο ηθοποιός. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ την ώρα του τροχαίου.

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Φωτογραφίες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Βίντεο από τη σκηνή του ατυχήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις