Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαστοράκης – Κικίλιας: “Κράξιμο” στο Facebook με φόντο τη Μπαλατσινού
LIFESTYLE

Μαστοράκης – Κικίλιας: “Κράξιμο” στο Facebook με φόντο τη Μπαλατσινού

Μαστοράκης - Κικίλιας:Κατά του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια στράφηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Μαστοράκης, με αφορμή την lifestyle έκταση που έχει πάρει η σχέση του και ο γάμος του.

Μαστοράκης – Κικίλιας: Αιχμηρός ο Νίκος Μαστοράκης, «τα χώνει»- όπως γράφει ο ίδιος- στον φίλο του Βασίλη Κικίλια. Και τον κατηγορεί ότι έχει ξεπεράσει το μέτρο με τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Νίκος Μαστοράκης δεν κρύβει την αγάπη του για τον Βασίλη Κικίλια, αλλά, όπως λέει, ακόμα και σε αγαπημένους φίλους πρέπει «να γίνεις κακός και να τους πεις ότι κάνουν λάθος που εκείνους ζημιώνει».

“ΑΡΚΕΤΑ, ΒΑΣΙΛΗ. ΑΡΚΕΤΑ! Έρχονται κάποιες στιγμές που πρέπει να τα “χώσεις” και σε αγαπητούς σου φίλους. Κι ας γίνεις “κακός,” να τους πεις ότι κάνουν λάθος που εκείνους ζημιώνει. Αυτο θα πραξω και με τον φίλο μου Βασιλη Κικίλια, που έχει κατακλύσει τα lifestyle του διαδικτύου με το ειδύλλιο, τον γάμο και τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα οι εχθροί του να τον λένε ήδη “ο κύριος Μπαλατσινός.”

Ήταν χοντρό (πολιτικά incorrect και κομματικά απαράδεκτο) να κάνει τον γάμο του μέρες πριν τις εκλογές. Lifestyle δημοσιότητα που του εφερε μεν χιλιαδες ψηφους αλλά του έκλεισε την πόρτα στο Υπ. Εθνικης Αμυνης. Ακολούθησαν τα instagram νον-στοπ και κάθε αγαπησιαρικη φωτο του ζεύγους ηταν και μια ακομη ενόχληση στο υπογάστριο των κυβερνητικών.

Κανείς άλλος από την πυραμίδα της κυβέρνησης δεν έχει κάνει τέτοια κατάχρηση στα ΜΜΕ, όσο ο Βασίλης και η Τζένη, ή για να είμαστε ακριβέστεροι, η Τζένη και ο Βασίλης. 

Σαν φιλος σου, Βασιλη, εχω μονο να σου πω “αρκετά.” Θαυμαζουμε ολοι τον ερωτα, την αγαπη, την αφοσιωση αλλα — μπάστα, enough is enough. Tελος το love story και τα lifestyle εξανθηματα, το Υπ. Υγειας ειναι ηλεκτρικη καρεκλα δεδομενου οτι υπουργειο μεν υπαρχει αλλα απο Υγεια (του πολιτη) μηδεν. Κι αν η Τζενη, γεννημενη και εθισμενη στην προσωπικη προβολη, θελει να το κανει για την καριερα της, ασε την, μπορει και μονη της, εχοντας εκπαιδευτει τοσα χρονια πλαϊ στον μαιτρ της χειραγωγησης…”.

Μαστοράκης – Κικίλιας: Η απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε

Μάλιστα ο Νίκος Μαστοράκης επανήλθε λίγο αργότερα στην υπόθεση Βασίλη Κικίλια, απαντώντας στα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ του στο facebook. Εξηγώντας ότι έγραψε για την υπερέκθεση του Βασίλη Κικίλια στα social media, με πρόθεση να βοηθήσει τον φίλο του, έστω και αν αυτό έχει κόστος.

Συμπληρώνοντας ότι αν, αντί να βάλει σε σκέψεις τον φίλο του, τον χάσει, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν ποτέ φίλος πραγματικός, «οπότε τι είχες τι έχασες», σημειώνει ο Νίκος Μαστοράκης. Και προσθέτει ότι αν βοήθησε ή όχι τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια θα φανεί από το αν ο ίδιος θα διαχειριστεί καλύτερα την δημοσιότητα.

Μαστοράκης – Κικίλιας: ‘Μικρές πικρές αλήθειες’

Με αφορμη σχολια σας στην αναρτηση μου για τον Βασιλη Κικίλια, σχολια του ειδους “αμα εχεις τετοιο φιλο, τι να τον κανεις τον εχθρο” και τα παρομοια, ειναι καταλληλη η ατμοσφαιρα για ενα ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεσα στην ομιχλη συνειδησιακων αμφισβητησεων για τη φιλια οταν αυτη συγκρουεται με την αληθεια.

Οταν την αληθεια σου τη βροντοφωναξει καποιος που ή ειναι ή τον ερμηνευεις σαν εχθρο, το υποσυνειδητο σου ειναι εκπαιδευμενο να την ακυρωνει, με τη διαγραφικη μεθοδο του “ελα, μωρε.”

Η ιδια αληθεια, απο καποιον αν οχι φιλο, τουλαχιστον φίλα προσκειμενο, ειναι ενα σοκ στο συστημα/υποσυνειδητο που δεν ξερει πώς να τη χειριστει και την καταχωρει ως ενοχλητικη μεν αληθεια, ομως (με ιαματικη ερμηνεια) αληθεια που βαζει σε σκεψεις.

Υπαρχουν αληθειες που οι φιλοι τις λενε για προσωπικο τους κερδος (εκει ανηκει και η μοχθηρη αληθεια,) υπαρχουν αλλες (και αλλοι) που μαλλον να χασουν εχουν, παρα να κερδισουν, λεγοντας στον φιλο τους την αληθεια.

Δεν ειχα κανενα κερδος, γραφοντας δημοσια αυτα που χαμηλόφωνα λενε πισω απο την πλατη του Βασιλη, “φιλοι” και “συναδελφοι” και που τα εχει ηδη ακουσει, αλλα τα εχει ισως ακυρωσει ως “κακίες του κοσμου που ζηλευει.” Τωρα, αν λεγοντας την αληθεια, αντι να βαλεις τον φιλο σου σε σκεψεις, χανεις τον φιλο σου, πρεπει να το παρεις αποφαση οτι δεν ηταν ποτε φιλος σου, οποτε τι ειχες, τι εχασες.

Το αν βοηθησε τον Βασιλη αυτο που ενοχλησε αρκετους απο σας, δηλαδη “ο τροπος” που ειπα την (δικη μου) αληθεια ή οχι, θα φανει απο το αν ο ιδιος διαχειριστει καλυτερα τη δημοσιοτητα του. Η οχι.
Τα σχολια σας καλοδεχουμενα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις