Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Τεχνικός διευθυντής ο Ίβιτς, δύσκολο το deal με Πογέτ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Τεχνικός διευθυντής ο Ίβιτς, δύσκολο το deal με Πογέτ

ΑΕΚ: Την πρόσληψη του Σέρβου ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και συνεχίζει τις επαφές για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία ο Ουρουγουανός προπονητής - Με Κωστένογλου στον πάγκο στη ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρήκε στο πρόσωπο του Ίλια Ίβιτς το επόμενο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Ο Σέρβος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην «Ένωση» για 2+2 χρόνια και μάλιστα θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Τουρκία για τη ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ με την Τράμπζονσπορ. Η προσπάθεια να συνέλθει η ομάδα αγωνιστικά έχει ξεκινήσει και ήδη ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής μέχρι να έρθει ο επόμενος.

Το πλάνο, ιδίως μετά την πρόσληψη του Ίβιτς, είναι ξεκάθαρο και σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, καθώς υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ίβιτς ήταν αυτός που μεσολάβησε πρόσφατα για να πάει ο Ουρουγουανός στην Μπορντό και ο ίδιος θα προσπαθήσει να τον φέρει ξανά στην ΑΕΚ μετά από περίπου τριάμισι χρόνια. Δεν είναι όμως ο μόνος. Υπάρχουν άλλωστε αρκετά εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό αλλά και τη διάρκεια του συμβολαίου του. Διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά τα νούμερα για το deal δεν είναι κοντά.

Με την αποστολή στην Τουρκία

Η πρώτη επαφή του Ίβιτς με τους ποδοσφαιριστές έγινε. Ωστόσο, ο ίδιος ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή στην Τουρκία για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τράμπζονσπορ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει από πρώτο χέρι να έχει εικόνα της ομάδας γιατί δεν είναι μόνο μέλημά του η επιλογή προπονητή αλλά και η γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και η αρχή πρέπει να γίνει πρώτα με την Τράμπζονσπορ και πολύ περισσότερο με το ματς που ακολουθεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ίβιτς έχει λίγο χρόνο για το θέμα προπονητή διότι αμέσως μετά το ματς με τους Αρκάδες μεσολαβεί η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Από τη στιγμή που υπάρχει και ο Κωστένογλου στον πάγκο, η ανάγκη δεν είναι άμεση. Γι’ αυτό και ο στόχος για τη συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο είναι χρονικά η προσεχής εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις