Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: H ΑΕΛ πήρε πόντο στο Περιστέρι και ο Βόλος τρίποντο στη Νέα Σμύρνη (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: H ΑΕΛ πήρε πόντο στο Περιστέρι και ο Βόλος τρίποντο στη Νέα Σμύρνη (vid)

Super League: Ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι με τον Ούμπιντες στο 91' και έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ, ενώ ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Super League: Ατρόμητος και ΑΕΛ έφεραν 1-1 στο Περιστέρι σε ένα ματς που ήταν μοιρασμένο στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι γηπεδούχοι είχαν βέβαια την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Ούμπιδες αστόχησε σε πέναλτι στο 92′ με τον Κρίστινσον να αποκρούει και να κρατάει τον πόντο. Ο Ισλανδός γκολκίπερ της ΑΕΛ διόρθωσε με αυτό τον τρόπο το σοβαρό λάθος που έκανε, από το οποίο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 18′ όταν σε μια προσπάθεια του Νάτσου για σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και αιφνιδίασε τον Κρίστινσον (φωτό) που είχε κακή αντίδραση. Η ΑΕΛ αντέδρασε και πίεσε με τη σειρά της, έχοντας τον Μπούστος σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Βέλλιο στο 44′. Δεν έχει βρει ακόμη επαφή με τα δίχτυα ο 27χρονος επιθετικός αλλά είναι και άτυχος. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλοσάβλιεβιτς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες από ωραία προσπάθεια του Μπάστος και έκανε το 1-1 μόνος απέναντι στον Μέγιερι.

Δοκάρι και χαμένο πέναλτι

Στο δεύτερη ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Εκτός από το χαμένο πέναλτι του Ούμπιντες, είχαν και δοκάρι με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60′. Η ΑΕΛ έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει την ισοπαλία και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά αμυντικά. Δεν απείλησε όμως στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι (46′ Θεοδωράκης), Νάτσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (71′ Ουγκράι), Μάντσον, Ούμπιντες, Ρόσα (67′ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82′ Φιλίποβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (90+4′ Μπέρτος), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (71′ Μπάλλας), Νούνιτς, Φατιόν.

 

Ιδανικό ποδαρικό ο Βόλος, 2-1 τον Πανιώνιο

Στο πρώτο του παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ ο Βόλος έδειξε τα δόντια του. Πέρασε με νίκη 2-1 από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και έδειξε ότι ήρθε για να… μείνει. Έτσι, βρέθηκε ήδη στο +9 από τους «κυανέρυθρους» που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μουνίθ με εκτέλεση φάουλ στο 38′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Κότνικ δεν υπολόγισε σωστά και είδε την μπάλα να σκάει μπροστά του πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Το 2-0 έγινε στο 73′ πάλι με τον Μουνίθ που βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραία ενέργεια πλάσαρε τον γκολκίπερ του Πανιωνίου. Ο Αραμπούλι μείωσε στο 93′ σε 2-1 και στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο κόρνερ αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κανένα για να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55′ Μαξίμοβιτς), Αρτσε, Τσιλούλης (55′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (74′ Αραμπούλι).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34΄Μπαταγιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις