Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευαγγελία Αραβανή ίνστα: Στα Κύθηρα, χορεύει ξέφρενα σε γνωστό μπαρ
LIFESTYLE

Ευαγγελία Αραβανή ίνστα: Στα Κύθηρα, χορεύει ξέφρενα σε γνωστό μπαρ

Ευαγγελία Αραβανή ίνστα: Τις διακοπές της στα Κύθηρα απολαμβάνει η Ευαγγελία Αραβανή η οποία διασκεδάζει χορεύοντας σε κλαμπ με φίλη της.

Ευαγγελία Αραβανή ίνστα: Η Ευαγγελία Αραβανή απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κύθηρα και… θυμάται τις πρόβες της από το Dancing With The Stars, χορεύοντας σε μπαρ του νησιού. Η παρουσιάστρια του Project Runway που προβλήθηκε την περασμένη σεζόν στο OPEN, Ευαγγελία Αραβανή απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης στα τέλη του Μαΐου με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Κύθηρα και φαίνεται πως απολαμβάνει το καλοκαίρι στο όμορφο νησί. Σε ένα InstaStory που ανέβασε φίλη της στο Instagram και αναδημοσίευσε και η ίδια στον λογαριασμό της, τη βλέπουμε να χορεύει σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Ο χορός της Ευαγγελίας Αραβανή που άφησε ιστορία

Όλοι θυμόμαστε τη συμμετοχή του πρώην μοντέλου στο show, Dancing With The Stars πριν από πέντε χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις τελικές φάσεις του διαγωνισμού, η Ευαγγελία Αραβανή συνόδευσε την Κατερίνα Στικούδη στο Dance trio υπό τους ρυθμούς της σάμπα που έγινε viral στο διαδίκτυο εκείνη την περίοδο. Οι δύο γυναίκες με σέξι κορμάκι χορού, κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και το ίδιο το βίντεο – ένα από τα δεκάδες που αναρτήθηκαν στο YouTube – συγκέντρωσε περισσότερα από 2,2 εκατ. Views.

Αραβανή – Λαζάρης: Νέος έρωτας στη σόου μπιζ

Η Ευαγγελία Αραβανή μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Νίκο Οικονομόπουο φαίνεται πως ερωτεύτηκε ξανά. Ο άνδρας που «έκλεψε» την καρδιά της παρουσιάστριας είναι ο Σπύρος Λάζαρης, σύμφωνα με το «Secret». Ο γοητευτικός άνδρας είναι επιχειρηματίας και περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο το οποίο του ανήκει.

Η Ευαγγελία ήδη ταξίδεψε στον Πόρο και διέμεινε στο ξενοδοχείο του, κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media. Όσο για τον 39χρονο Σπύρο Λάζαρη, το όνομά του άρχισε να κυκλοφορεί στα media όταν στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή

Ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, ενώ στον Πόρο όσοι τον γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

https://www.instagram.com/p/B0oU7CSiqo5/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις