Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ινδία – βιασμός: Νέο απίστευτο περιστατικό
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία – βιασμός: Νέο απίστευτο περιστατικό

Ινδία – βιασμός: Στοιχημάτισε τη γυναίκα του, επειδή του είχαν τελειώσει τα χρήματα.

Ινδία – βιασμός: Παρά τη γενικότερη κατακραυγή, συνεχίζονται τα περιστατικά βιασμών στην Ινδία. Η Ινδία έχει πληγεί επανειλημμένως από σειρά σεξουαλικών επιθέσεων. Γυναίκες βιάζονται ομαδικά, ακόμα και σε δημόσιους χώρους. Το πιο σοκαριστικό όμως συνέβη τον περασμένο μήνα. Άνδρας απήγαγε ένα τρίχρονο κοριτσάκι από σιδηροδρομικό σταθμό, το βίασε μαζί με άλλους και το αποκεφάλισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, άνδρας στοιχημάτισε στο πόκερ την ίδια του τη γυναίκα. Και αυτό γιατί του είχαν τελειώσει τα χρήματα. Και όταν έχασε άφησε να τη βιάσουν ομαδικά δύο φορές οι υπόλοιποι του παιχνιδιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την New York Post, ο αγνώστων στοιχείων άνδρας κάλεσε έναν συγγενή του και έναν φίλο του στο σπίτι του για να παίξουν πόκερ. Σύμφωνα με αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού του Νέου Δελχί, ο άνδρας αφού έχασε επέτρεψε στους άλλους δύο άνδρες να βιάσουν την γυναίκα του.

Ινδία – βιασμός: Το έσκασε και την έφερε πίσω

Η γυναίκα διέφυγε στο σπίτι του θείου της. Ο άνδρας όμως την ακολούθησε και της ζήτησε να τον συγχωρέσει. Εκείνη τον πίστεψε και τον άφησε να την οδηγήσει ξανά σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την βιάσουν οι δύο άνδρες ακόμη μια φορά. Σοκ προκάλεσε, ωστόσο η απόφαση της αστυνομίας να αρνηθεί την καταγραφή του συμβάντος. Η γυναίκα προχώρησε δικαστικά, αναφέροντας το γεγονός αυτό στο δικαστήριο και τότε άνοιξε ο φάκελος της υπόθεσής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις