Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρία Αντωνίου Instagram: Επέστρεψε, στον “καυτό”, σχεδόν γυμνό λογαριασμό της
LIFESTYLE

Ρία Αντωνίου Instagram: Επέστρεψε, στον “καυτό”, σχεδόν γυμνό λογαριασμό της

Ρία Αντωνίου Instagram: Η Ρία Αντωνίου, το απόλυτο θηλυκό, ο ξανθός πειρασμός που πλέον κάνει καριέρα στην Ιταλία, επέστρεψε στο instagram.

Ρία Αντωνίου Instagram: Δυναμική επιστροφή στο Instagram για την Ρία Αντωνίου, μετά από απουσία οκτώ και πλέον εβδομάδων. Όπως όλα δείχνουν η ζωή της ξανθιάς καλλονής έχει επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ξανά να δημοσιεύει σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Μάλιστα, όπως φαίνεται η αναμονή άξιζε τον κόπο, αφού οι φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακές, με τα like να πέφτουν «βροχή”. Σύμφωνα με το nassosblog.gr, πρόσφατα πέρασε την οδυνηρή εμπειρία να χάσει ένα παιδί καρπό του ερωτά της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο.

Η Ρία Αντωνίου γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1988 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μάνη Λακωνίας.  Μεγάλωσε στο Χαλάνδρι και σπούδασε Διαιτολογία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Συμμετέχοντας σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, κατέκτησε τον τίτλο της Miss Young στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2006 ενώ ένα χρόνο αργότερα στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος.
Άλλες διακρίσεις: Αναπληρωματική Miss Model of the World, Miss Face & Miss Φωτογένεια στο διαγωνισμό Miss Model of the world που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Ιταλία όπου κάνει και καριέρα, μοιράζοντας «πόνο» στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, έγινε τόσο γνωστή που κατάφερε να ποζάρει για τις ανάγκες του επετειακού ημερολογίου για το 2018 του For Men Magazine.

Πριν τις πλαστικές

https://www.instagram.com/p/B0dlp90CWlm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BysG7jciUY3/

https://www.instagram.com/p/BqGOAeiHGgt/

https://www.instagram.com/p/BjpGI-NHM7X/

https://www.instagram.com/p/BA7kSo0IzgY/

Δείτε ακόμη: 

Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη φωτογραφία στο “φως” – Χάκαραν τον λογαριασμό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις