Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη φωτογραφία στο “φως” – Χάκαραν τον λογαριασμό της
LIFESTYLE

Ρία Αντωνίου: Ολόγυμνη φωτογραφία στο “φως” – Χάκαραν τον λογαριασμό της

Ρία Αντωνίου: Οι χάκερς προσέφεραν κάτι απολαυστικό στους χρήστες του διαδικτύου.

Ρία Αντωνίου: Άγνωστοι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό της Ρίας Αντωνίου στο Instagram, ανεβάζοντας μία ολόγυμνη φωτογραφία της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, χάκερς «κατέλαβαν» τη διαδικτυακή σελίδα της ξανθιάς καλλονής, κρατώντας τη σε ομηρία για λίγα λεπτά. Ψάχνοντας στα prive album των «καυτών» φωτογραφιών της, οι χάκερ εντόπισαν ένα ενσταντανέ με την καλλονή ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη. Το καυτό κορίτσι προκάλεσε παραλήρημα σε όσους από τους ακολούθους του στάθηκαν τυχεροί και είδαν την αποκαλυπτική φωτογραφία. Το ολοστρόγγυλο, σμιλεμένο στήθος της, η λεπτή μέση της, οι καμπύλες και οι γλουτοί της, έκαναν τους πάντες να παραμιλάνε.

Η διαδικτυακή επίθεση στον λoλογαριασμό της Ρίας ήταν παιχνιδάκι για τους χάκερ, οι οποίοι διέθεταν και χιούμορ. Κράτησαν τη γυμνή φωτογραφία δημοσιευμένη μόλις λίγα λεπτά και στη συνέχεια την κατέβασαν στέλνοντας μήνυμα: «Κάποιος χάκαρε αυτό το προφίλ και πλέον δεν τον «τρέχει» η αληθινή Ρίο Αντωνίου» όπως έγραψαν.

Το site NewStars ωστόσο, πρόλαβε και απαθανάτισε την αμαρτωλή πόζα. Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη και στην Ιταλία τηλεπερσόνα δεν υπήρξε ποτέ φειδωλή στην ανάρτηση αποκαλυπτικών φωτογραφιών της, ωστόσο πάντα θόλωνε τα επίμαχα σημεία. Αυτή τη φορά, η φωτογραφία “διέρρευσε” χωρίς… αστεράκια.

Ρία Αντωνίου: Γυμνή στην πισίνα

Το μοντέλο πριν λίγο καιρό αναστάτωσε πάλι το Instagram φέρνοντας νωρίτερα το καλοκαίρι και τις… υψηλές θερμοκρασίες. Το μοντέλο που πρόσφατα απασχόλησε και την επικαιρότητα με την καταγγελία της για βιασμό εις βάρος του συντρόφου της, είχε καιρό να εμφανιστεί στο Instagram, όμως επέστρεψε πιο προκλητική από ποτέ. Ανέβασε φωτογραφίες της μέσα σε πισίνα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και γυρνώντας την πλάτη στον φακό. Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις