Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταδίωξη διακινητών – Ειρηνικός: Εντυπωσιακό βίντεο – Πετούν κοκαΐνη στη θάλασσα, για να ξεφύγουν
ΚΟΣΜΟΣ

Καταδίωξη διακινητών – Ειρηνικός: Εντυπωσιακό βίντεο – Πετούν κοκαΐνη στη θάλασσα, για να ξεφύγουν

Καταδίωξη διακινητών - Ειρηνικός: Εντυπωσιακές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό κατά την καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από την αστυνομία.

Καταδίωξη διακινητών – Ειρηνικός: Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ξεφορτώνονται διακινητές ναρκωτικών τον “θάνατο” μέσα στον ωκεανό, στη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Με το σκάφος τους να κινείται σε πολύ υψηλές ταχύτητες στον Ειρηνικό Ωκεανό, οι διακινητές προσπαθούν να αδειάσουν σάκους με κοκαΐνη μέσα στη θάλασσα, προφανώς για να ελαφρύνουν το σκάφος και να του επιτρέψουν να κινηθεί ταχύτερα. Οι προσπάθειές τους, τελικά, δεν αποδείχτηκαν επιτυχείς, καθώς οι άντρες της αστυνομίας τους προλαβαίνουν με το δικό τους φουσκωτό και αφού ακινητοποιούν το σκάφος, προχωρούν στη σύλληψή τους.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν γύρω στον 1 τόνο κοκαΐνης, συνολικής αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2016, άλλο ένα εντυπωσιακό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, με “πρωταγωνιστές” δύο από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών. Όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο, σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής καταδιώκει με τζετ σκι δύο εμπόρους στην Αδριατική, οι οποίοι κουβαλούν 214 κιλά ναρκωτικών. Ο ένας συνελήφθη, ενώ τότε ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει. Όπως εκτίμησαν οι Αρχές, η αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκε ανέρχεται σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Καταδίωξη διακινητών – Ειρηνικός: Το εντυπωσιακό βίντεο
Η καταδίωξη του 2016:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις