Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάριος – Χανιά: Ο μεγάλος ερμηνευτής καθήλωσε τη λαοθάλασσα – “Τη μάνα μου την έλεγαν Πολάκη”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάριος – Χανιά: Ο μεγάλος ερμηνευτής καθήλωσε τη λαοθάλασσα – “Τη μάνα μου την έλεγαν Πολάκη”

Πάριος - Χανιά: Ξεσήκωσε τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο Ανατολικής Τάφρου των Χανίων ο Γιάννης Πάριος στη συναυλία που έδωσε στην πόλη της Κρήτης.

Πάριος – Χανιά: «Γεια σου πατρίδα». Με τις λέξεις αυτές καλωσόρισε τους Χανιώτες φίλους του ο Γιάννης Πάριος στη μεγάλη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τέταρτης. Όπως αποκάλυψε, η μητέρα του ήταν από τα Χανιά, την έλεγαν Πολάκη και, όπως χαρακτηριστικά είπε συγκινημένος, «ήταν ένας πολύ αυστηρός αλλά πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος». Στο άκουσμα της αποκάλυψης αυτής «σείστηκε» το θέατρο Ανατολικής Τάφρου που αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλο τον κόσμο που ήθελε να απολαύσει τον αγαπημένο τραγουδιστή καθώς η τελευταία φορά που βρέθηκε στα Χανιά ο «τροβαδούρος του έρωτα» ήταν πριν από 24 χρόνια! Ο Γιάννης Πάριος έμεινε στη σκηνή για τρεις ολόκληρες ώρες, οι οποίες ήταν λίγες για να χωρέσουν επιτυχίες πέντε δεκαετιών. Με απίστευτο κέφι, ξεσήκωσε τον κόσμο στο κατάμεστο θέατρο στο οποίο στήθηκαν μέχρι και χοροί.

Ο Γιάννης Πάριος γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946 στην Πάρο, στο ιδιωτικό νοσοκομείο “Αγ.Φανούριος”. Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Την δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη. Έχει ιδιαίτερη πέραση στις γυναίκες, με πολλές σχέσεις του να έχουν γίνει πρώτο θέμα στα ελληνικά tabloids.

Ο Πάριος στα Χανιά, 24 χρόνια μετά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις