alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζορτζ Μάικλ πρώην: Συνελήφθη ο Φαντί Φαουάζ – Έσπασε την έπαυλη, γιατί δεν ήταν στη διαθήκη
ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζ Μάικλ πρώην: Συνελήφθη ο Φαντί Φαουάζ – Έσπασε την έπαυλη, γιατί δεν ήταν στη διαθήκη

Τζορτζ Μάικλ πρώην: Γυαλιά - καρφιά έκανε την έπαυλη όπου ζούσε με τον Τζορτζ Μάικλ ο πρώην του, Φαντί Φαουάζ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λονδίνου.

Τζορτζ Μάικλ πρώην: Συνελήφθη ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών φθορών στην έπαυλη του θανόντος τραγουδιστή στο Λονδίνο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph, τον κομμωτή Φάντι Φαουάζ βρήκαν οι αστυνομικοί να στέκεται όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, αξίας 5 εκατ. βρετανικών λιρών, ενώ φώναζε πως δεν θέλει να φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον τραγουδιστή. Οι Αρχές τον συνέλαβαν και επιβιβάστηκαν μαζί του σε βανάκι της αστυνομίας που τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τρίτης. Ο 46χρονος άνδρας παρέμενε υπό κράτηση ως το βράδυ της Τετάρτης.

Όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ο Φάουαζ είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, σπάζοντας τζάμια και σωληνώσεις. «Εξαιτίας της ζημιά εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε πως είχε παρατηρηθεί διαρροή νερού. «Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου» συνέχιζε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε την τελευταία του πνοή τα Χριστούγεννα του 2016. Στη διαθήκη του, μεταξύ άλλων, άφηνε την έπαυλη στην αδερφή του, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον τελευταίο του σύντροφο, τον 46χρονο κομμωτή.

Έκτοτε, ο Φάουαζ και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή. «Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ που συμπληρώνει πως ο 46χρονος έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους συγγενείς του τραγουδιστή.

Τζορτζ Μάικλ: Πού πήγε η περιουσία του

Με άδεια χέρια άφησε τους πρώην εραστές του, Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, ο Τζορτζ Μάικλ, με την περιουσία του, ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων, να πηγαίνει όλη στην οικογένεια και στους φίλους του. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάει στις αδερφές του Μέλανι και Γιόντα, με μικρότερες μερίδες στον πατέρα του Κυριάκο και στους στενούς φίλους του και πρώην συνεργάτες του. Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις αδερφές του και μικρότερα ποσά σε φίλους και στενούς συνεργάτες.

Ο Μάικλ πέθανε στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Και σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, από τις 30 Μαΐου η περιουσία του μπορεί πλέον να διαιρεθεί, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του. Μάλιστα η αδερφή του, Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι φίλοι του θα λάβουν ποια μέρη της περιουσίας του, αναφέρουν τα έγγραφα.

Μια πηγή δήλωσε στην Sun: «Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους φροντίσει. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία που σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι πάντα θα έκανε το σωστό».

Το φιλανθρωπικό του έργο θα συνεχιστεί

Ένα σημαντικό μέρος των προσωπικών του αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου ενός πιάνου που κάποτε ανήκε στον Τζον Λένον, δόθηκε στο The Mill Charitable Trust, σύμφωνα με την διαθήκη του Τζορτζ Μάικλ. Επίσης, νωρίτερα φέτος, έργα από την ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης του πουλήθηκαν έναντι 9 εκατομμυρίων λιρών σε δημοπρασία του οίκου Christie’s. Κατά την διάρκεια της ζωής του, ο διάσημος τραγουδιστής ήταν γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο και φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί και μετά τον θάνατό του με τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στην δημοπρασία αλλά και την σπουδαία φιλανθρωπική δωρεά που είχε κάνει στην διαθήκη του.