Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κινητό τηλέφωνο – κόλπα: Θα ξαφνιαστείτε
PLUS

Κινητό τηλέφωνο – κόλπα: Θα ξαφνιαστείτε

Κινητό τηλέφωνο – κόλπα: Δες τα κόλπα που μπορεί να κάνει το κινητό σου

Κινητό τηλέφωνο – κόλπα: Όλοι έχουμε πλέον ένα κινητό τηλέφωνο. Και σχεδόν όλοι ένα smartphone, αφού τα τελευταία έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Οι διευκολύνσεις και οι δυνατότητες που παρέχουν θεωρούνται πλέον αναντικατάστατες. Για πολλούς δε το smartphone είναι πλέον επέκταση του χεριού τους. Ή μάλλον καλύτερα, αισθάνονται το χέρι τους μισό χωρίς smartphone. Θα περίμενε κανείς πως μια τόσο συνεχής χρήση θα εξαντλούσε το γνωστικό αντικείμενο του τηλεφώνου. Θα το ξέραμε δηλαδή σαν την παλάμη μας, που λένε. Και ίσως οι περισσότεροι να έχουν όντως αυτή την αίσθηση. Ό,τι δηλαδή δεν υπάρχει κάτι άλλο να μάθουν για το κινητό τους.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Φυσικά όχι. Υπάρχουν μάλιστα και σχετικές αποδείξεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει βίντεο με κωδικούς που επιτρέπουν στο κινητό μας τηλέφωνο να κάνει πράγματα που ούτε καν είχατε φανταστεί.

Κινητό τηλέφωνο – κόλπα: Οι αποδείξεις

Στο παρακάτω βίντεο, μαθαίνουμε με γρήγορο και εύκολο τρόπο να παρακάμπτουμε τα πολλά πατήματα στο μενού. Δίνουμε την εντολή διάφορων ενεργειών με κώδικα. Μαθαίνουμε επίσης να κάνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή τους σε iphone, αλλά και android λογισμικά.

 

Καλό Hacking..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις