Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καζαριάν – Ίαν Στρατής: Το μοντέλο απαντά στις φήμες, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε
LIFESTYLE

Καζαριάν – Ίαν Στρατής: Το μοντέλο απαντά στις φήμες, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε

Καζαριάν - Ίαν Στρατής: Τις φήμες πυροδότησε δημοσίευμα περιοδικού, στο οποίο υπήρχαν φωτογραφίες όπου η Ειρήνη Καζαριάν διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο νεαρός τραγουδιστής

Καζαριάν – Ίαν Στρατής: Οργιάζουν τελευταία οι φήμες ότι η νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, είναι ερωτευμένη. Το μοντέλο που κέρδισε την πρωτιά στο ριάλιτι του Star εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ με γνωστό καλλιτέχνη. Όπως αναφέρθηκε στη εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Καλοκαίρι #not» στο Open, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σε γνωστό lifestyle περιοδικό, όπου η Ειρήνη Καζαριάν έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ίαν Στρατή. Οι δυο τους έχουν πιαστεί από τον φωτογραφικό φακό σε κοινή έξοδο, ενώ η Ειρήνη Καζαριάν έχει πάει πρόσφατα και στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, όπου υπήρχαν φωτογραφίες στις οποίες η Ειρήνη Καζαριάν διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο νεαρός τραγουδιστής. Μάλιστα στη συνέχεια το μοντέλο κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Ίαν Στρατη και εκείνος της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Η νικήτρια του GNTM διέψευσε ωστόσο τις εν λόγω φήμες, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

Ειρήνη Καζαριάν: Γίνεται όλο και πιο σέξι

Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Το κορίτσι από την Αρμενία με τα μεγάλα πράσινα μάτια, εντυπωσίασε κοινό και κριτές από τις οντισιόν ακόμη και θα μας φαινόταν πολύ περίεργο εάν τελικά δεν έπαιρνε μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Εν τέλει η πρασινομάτα καλλονή όχι μόνο μπήκε, αλλά βγήκε και νικήτρια στο τέλος από το σπίτι, με ένα χρηματικό έπαθλο κι ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στην τσέπη της. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε όλο το account της Ειρήνης για να δούμε πόσο sexy είναι, μία και μόνο φωτογραφία της ήταν αρκετή για να καταλάβουμε.

https://www.instagram.com/p/B0LFhHTo5sN/

View this post on Instagram

Good day

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan) on

View this post on Instagram

@jadevtales by @maradesipris S19

A post shared by Noune Eirini Kazarian (@nounekazaryan) on

https://www.instagram.com/p/BmlVdbOgcd-/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις