Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο: Ο big bro γιορτάζει και τα αδέρφια του εύχονται χρόνια πολλά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο: Ο big bro γιορτάζει και τα αδέρφια του εύχονται χρόνια πολλά

Αντετοκούνμπο: Κλείνει τα 27 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του φρόντισαν να του ευχηθούν χρόνια πολλά (και) μέσω social media

Αντετοκούνμπο: Είναι ο big brother της οικογένειας και σήμερα (18/7) κλείνει τα 27. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχτηκε καταιγισμό ευχών στα social media και οι πρώτοι που σκέφτηκαν να του ευχηθούν και διαδικτυακά ήταν τα υπόλοιπα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα τον έχει στο πλευρό του τα επόμενα δύο χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Θανάσης έχει υπογράψει και είναι έτοιμος να ντυθεί στα χρώματα των «ελαφιών» του ΝΒΑ.

«Χρόνια πολλά μεγάλε αδερφέ! Μην σταματάς να χαμογελάς ποτέ!» ήταν η λεζάντα του Giannis στο Instagram με μια ασπρόμαυρη φωτό όπου ο Θανάσης γελάει με την καρδιά του. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο που είναι και το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ της Κίνας, στο οποίο μπορεί να παρουσιαστούν και τα τρία αδέρφια, έγραψε με τη σειρά του: «Χρόνια πολλά στο νέο μου ελάφι! Τον μάστερ του ζεν. Σ’ αγαπάω αδερφέ».

https://www.instagram.com/p/B0DCHT7F3b-/?utm_source=ig_embed

Αλεξ: «Μεγάλε αδερφέ, είσαι πρότυπο»

Από τις ευχές δεν θα μπορούσε να λείπει και ο 18χρονος Αλεξ Αντετοκούνμπο. Ο Βενιαμίν της οικογένειας για τον οποίο ο Γιάννης έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι μπορεί να γίνει ο «καλύτερος Αντετοκούνμπο». Ο Αλεξ λοιπόν έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram, επίσης με ασπρόμαυρη φωτό, για να ευχηθεί στον 27χρονο Θανάση: «Χρόνια πολλά στον μεγάλο μου αδερφό! Είσαι το πρότυπό μας και αυτός που μας κρατά στο σωστό μονοπάτι!».

https://www.instagram.com/p/B0CtLZrnttA/?utm_source=ig_embed

Πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτήρισαν τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στους Μπακς ως βοηθητική για τον Γιάννη. Από το ρεπορτάζ μάλιστα που βγαίνει από το Μιλγουόκι αποδεικνύεται του λόγου το αληθές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Θανάσης δεν άξιζε τέτοια τιμή. Οι Μπακς θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι η ψυχολογία του Γιάννη. Αν έχει δίπλα του τον Θανάση, θα νιώθει πολύ καλύτερα. Και αυτό είναι το ζητούμενο για τη νέα χρονιά στο ούτως ή άλλως δύσκολο εγχείρημα για την ομάδα του Μιλγουόκι.

https://www.instagram.com/p/B0CuPmdnX1Y/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις