Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ορκωμοσία Βουλή 2019 – γυναίκες: Οι κυρίες που έκαναν τα φλας να πάρουν φωτιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία Βουλή 2019 – γυναίκες: Οι κυρίες που έκαναν τα φλας να πάρουν φωτιά

Ορκωμοσία Βουλή 2019 - γυναίκες: Νόνη Δούνια, Έφη Αχτσιόγλου, Δόμνα Μιχαηλίδου και Όλγα Κεφαλογιάννη κάθε μία με το δικό της προσωπικό στυλ.

Ορκωμοσία Βουλή 2019 – γυναίκες: Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για τους βουλευτές και τις βουλευτίνες που έδωσαν τον όρκο τους στην λαμπρή τελετή της ορκωμοσίας στο Κοινοβούλιο. Οι περισσότεροι μάλιστα, συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, ενώ τα ρούχα που φόρεσαν ήταν πιο προσεχτικά επιλεγμένα.  Πολλές ήταν οι κυρίες που ξεχώρισαν- ανάμεσά τους και σύζυγοι βουλευτών, ωστόσο οι περισσότερες έκαναν κλασικές, κομψές επιλογές. Κάποιες πιο τολμηρές ενέδωσαν στα -παστέλ- χρώματα και έτσι είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη με φόρεμα σε απόχρωση του ροζ, τη νέα βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού με σιέλ ντε πιες με ανοιχτούς ώμους, αλλά και τις κυρίες Νόνη Δούνια και Έφη Αχτσιόγλου που επέλεξαν μοβ, η πρώτη με κοστούμι και η δεύτερη με ένα στενό μίντι φόρεμα.

Πολλές -όπως η Θεοδώρα Τζάκρη- επέλεξαν λευκό σύνολο, ενώ τον κλασσικό συνδυασμό λευκού – μαύρου ακολούθησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Με λευκό κοστούμι -αλλά με μαύρες λεπτομέρειες στο σακάκι έκανε το ντεμπούτο της στη Βουλή η Ραλλία Χρηστίδου. Υπέρκομψη με μαύρο κοστούμι και ψηλά μαύρα πέδιλα ήταν η Έλενα Ράπτη. Λευκό φόρεμα, από την άλλη, επέλεξε η νιόπαντρη Ελένη Καρβελά, που συνόδευσε τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ορκωμοσία του. Στα ελληνικά χρώματα -λευκό και γαλάζιο, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Οι τέσσερις κυρίες οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα σύνολα που επέλεξαν:

H Nόνη Δούνια φόρεσε ένα λιλά καλοκαιρινό κοστούμι και το συνδύασε με πορτοκαλί γόβες και τσάντα φάκελο σε σκούρα κίτρινη απόχρωση.

Η Έφη Αχτσιόγλου προτίμησε ένα αμάνικο midi φόρεμα σε σκούρο μοβ το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου φόρεσε μια ασύμμετρη midi φούστα σε cobalt blue χρώμα με λευκό πουκάμισο και μπεζ σουέτ πλατφόρμες.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε με ένα midi σατέν φόρεμα σε ανοιχτό ροζ και το συνδύασε με μπεζ αξεσουάρ, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μια σειρά από πέρλες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις