Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Pole dancing: Ανοίγματα για βραβείο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Pole dancing: Ανοίγματα για βραβείο

Pole dancing: Η Maddie Sparkle είναι συνιδιοκτήτρια της Ακαδημίας Χορού στην και... απογειώνει τον χορό.

Pole dancing: Το pole dancing είναι από μόνο του δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έρχεται όμως και η Maddie Sparkle και του δίνει νέα ώθηση και προοπτικές. Η Maddie Sparkle είναι η συνιδιοκτήτρια της Ακαδημίας Χορού Pole στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία. Το έτερον μέλος της σχολής είναι η αδερφή της Michelle Shimmy. Και οι δύο θεωρούνται από τις καλύτερες χορεύτριες pole.

Η Maddie από την πλευρά της ως καλό κορίτσι δηλώνει ότι αγαπά τον χορό σε στύλο, την pizza και τα σκυλιά της, Alvie και Lucky. Ως δασκάλα χορού είναι πολύ υπομονετική και ενθαρρυντική. Μάλιστα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Miss Pole Dance Australia το 2015 και τρίτη στο Πρωτάθλημα Pole της Αυστραλίας το 2011. Επίσης, κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Pole Universe στο Denver.

Pole dancing: Περιοδείες και… αποδείξεις

Η Maddie περιοδεύει σε όλο τον κόσμο και εμφανίζεται παντού από την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ  μέχρι την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Η Maddie είναι γνωστή για την εκπληκτική της ευελιξία και δύναμη. Ο χορός της και τα ανοίγματα της θα σας… απογειώσουν. Δείτε την στα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις