Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική μπάσκετ: Η νέα εμφάνιση θυμίζει ’87
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική μπάσκετ: Η νέα εμφάνιση θυμίζει ’87

Εθνική μπάσκετ: Τις ένδοξες μέρες του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας πριν από 31 χρόνια θυμίζουν οι δύο από τις τέσσερις νέες εμφανίσεις της Εθνικής Μπάσκετ

Εθνική μπάσκετ: Αντίστροφα μετράει η Εθνική μπάσκετ για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ της Κίνας. Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου θα συγκεντρωθεί στις 24 Ιουλίου για την πρώτη προπόνηση. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα θα αναχωρήσει για τη Ναντζίνγκ. Στη συγκεκριμένη πόλη θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου με αντιπάλους τη Βραζιλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Μαυροβούνιο. Εκεί η Εθνική μπάσκετ θα εμφανιστεί με νέα εμφάνιση, η οποία έχει… άρωμα 1987.

Η GSA Sport είναι έτοιμη να παρουσιάσει τις τέσσερις νέες εμφανίσεις, που σχεδιάστηκαν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Δύο από αυτές θυμίζουν το ιστορικό Ευρωμπάσκετ της Αθήνας. Τότε που η Ελλάδα κατέκτησε για πρώτη φορά την κορυφή της Ευρώπης και μπήκε ουσιαστικά στην ελίτ των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου. Η συγκυρία για μια ακόμη επιτυχία, από τις πολλές που είχε από τότε μέχρι σήμερα η «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, είναι ιδανική. Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνει άλλο αέρα σε όλη την ομάδα. Ο MVP του ΝΒΑ θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ελλάδας για μια μεγάλη διάκριση, όπερ σημαίνει ένα μετάλλιο στην Κίνα.

Το παρόν και το παρελθόν

Εν ολίγοις η εταιρία GSA είχε τη διάθεση για μια επετειακή εμφάνιση που θα γράφει «ΕΛΛΑΣ» στο στήθος, όπως είναι και το κανονικό όνομα της χώρας μας και όχι Greece. Ουσιαστικά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες του κλασικού αθλητισμού και η βαρύτητα που αρμόζει σε μια εμφάνιση που συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Αθλητισμός, καινοτομία και οικολογία με υψηλές προδιαγραφές είναι το τρίπτυχο για τη δημιουργία των αθλητικών ρούχων που θα φορούν οι διεθνείς μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και αξεπέραστη αισθητική.

Γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία «GSA Hydro+» προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και μοναδική εμπειρία. «Once a champion, always a champion» αναγράφεται στις δύο από τις τέσσερις επιλογές που θα έχει η Εθνική μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις