Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νόνη Δούνια – βουλευτής: Η πρώτη βόλτα στα έδρανα της Βουλής
LIFESTYLE

Νόνη Δούνια – βουλευτής: Η πρώτη βόλτα στα έδρανα της Βουλής

Νόνη Δούνια - βουλευτής: Την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το ελληνικό κοινοβούλιο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νόνη Δούνια.

Νόνη Δούνια – βουλευτής: Την πρώτη της επίσκεψη στη Βουλή έκανε η Νόνη Δούνια, που από το βράδυ της Κυριακής έχει εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. «Η πρώτη θεσμική επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και δέος!» έγραψε το μοντέλο και ηθοποιός που εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Νόνη Δούνια αναμένεται να ορκιστεί με τη νέα αντιπροσωπεία της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι βουλευτές αναμένεται να ορκιστούν στις 17 Ιουλίου, ενώ το αργότερο την επομένη θα έχει εκλεγεί και ο πρόεδρος της Βουλής.

Αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι στη «μάχη» του σταυρού στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιάννης Καλλιάνος. Εκείνοι που δεν τα κατάφεραν ήταν η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου (ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25),  ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ), ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ). Η Ραλλία Χρηστίδου εκλέγεται στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Καλλιάνος στον ίδιο τομέα με τη ΝΔ, ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια, εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

Νόνη Δούνια: Από τις σέξι φωτογραφίσεις, στη Βουλή

Η Νόνη Δούνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ κατά την διάρκεια των σπουδών της. Πριν μπει στον χώρο της μόδας είχε κάνει διάφορες δουλειές όπως πωλήτρια, υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο και barwoman. Το 1996 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας. Σύμφωνα με το περιοδικό Glam, η πρώτη της επίδειξη μόδας ήταν πάνω σε ένα φέριμποτ που πήγαινε στις Σπέτσες.

Η σημαντικότερη στιγμή για την καριέρα της ήταν όταν κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη». Έκτοτε, απέδειξε ότι έχει ταλέντο όχι μόνο στην παρουσίαση αλλά και στην υποκριτική.  Αργότερα μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας προγράμματα σε κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Το πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, καθώς έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Στάθη και τη Ρία.

Νόνη Δούνια – βουλευτής: Η πρώτη εικόνα στη Βουλή

«Η πρώτη θεσμική επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και δέος!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Η Νόνη Δούνια ήρθε 4η στην Α’ Πειραιώς με τη ΝΔ.

Tο πρώην μοντέλο «χτύπησε» πρόσφατα τατουάζ με τα αρχικά γράμματα των ονομάτων της οικογένειας πάνω από τον αστράγαλο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις