Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – διακοπές: Από το Κόπα Αμέρικα στην Καραϊβική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι – διακοπές: Από το Κόπα Αμέρικα στην Καραϊβική

Μέσι - διακοπές: Παραδεισένιες διακοπές για τον Λιονέλ Μέσι και την οικογένειά του, όπως τις χαρακτηρίζει η σύζυγός του στο Instagram

Μέσι – διακοπές: Μπορεί το Κόπα Αμέρικα να τελείωσε άδοξα για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά το πρόγραμμα του καλοκαιριού περιλαμβάνει και ολιγοήμερες διακοπές. «Παραδεισένιες» όπως τις χαρακτηρίζει, όχι άδικα, στο Instagram η γυναίκα του μεγάλου σταρ της Μπαρτσελόνα, Αντονέλα Ροκούτσο. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε άλλη μία διοργάνωση χωρίς τίτλο με τη φανέλα της Αργεντινής και με τελευταία εικόνα την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον μικρό τελικό με τη Χιλή.

Η καλύτερη παρηγοριά σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν είναι και λίγες για τον Μέσι, τουλάχιστον τα καλοκαίρια, είναι η αγκαλιά της συζύγου του, Αντονέλα Ρογκούτσο και των τριών παιδιών του. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους είναι κάπου στην Καραϊβική, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη το νησί που τους φιλοξενεί, για ευνόητους λόγους. Γενικότερα, ο Μέσι και η οικογένειά του δεν αρέσκονται στο να παρουσιάζουν τη ζωή τους συχνά πυκνά μέσα από τα social media. Ο Αργεντινός είναι low profile σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που απολαμβάνει τη δημοσιότητα.

https://www.instagram.com/p/Bzyxpp2JXrH/?utm_source=ig_embed

Πιο ήρεμος από άλλες χρονιές

Η σεζόν δεν τελείωσε επιτυχημένα για τον Μέσι, πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα. Εκτός από τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ σε εκείνο το βαρύ 4-0 με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», βίωσε την απώλεια του κυπέλλου Ισπανίας από τη Βαλένθια και την αποτυχία να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας. Το μόνο θετικό για τον ίδιο είναι ότι ο Τύπος στην πατρίδα του τον αντιμετώπισε με στοργή και φροντίδα, όχι όπως σε προηγούμενες κακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/Bzy9s48pNi0/?utm_source=ig_embed

Εδώ και κάποια 24ωρα πάντως ο ίδιος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την αγαπημένη του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο. Η Αντονέλα ήταν εκείνη που αποφάσισε να ανεβάσει στο twitter τις φωτογραφίες και να γράψει για διακοπές στον παράδεισο με όλη την οικογένεια. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η ίδια δείχνει να το χαίρεται με την καρδιά της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις