Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε στο Κόπα Αμέρικα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kinsey Wolanski: Η εισβολέας του Τσάμπιονς Λιγκ δεν τα κατάφερε στο Κόπα Αμέρικα (vid)

Kinsey Wolanski: Η ασφάλεια του «Μαρακανά» απέτρεψε την Kinsey Wolanski από νέα εισβολή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα ένα μήνα μετά από εκείνη στη Μαδρίτη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Kinsey Wolanski: Ολοι θυμόμαστε την Kinsey Wolanski από την εισβολή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Η διάσημη πλέον 22χρονη Ρωσίδα, που έγινε το απόλυτο viral από την ώρα που πάτησε το πόδι της στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στη Βραζιλία και το Περού. Δεν υπολόγισε σωστά όμως με συνέπεια να αποτραπεί η είσοδός της από έναν υπάλληλο ασφαλείας.

Η ίδια η Kinsey Wolanski μαζί με τον σύντροφό της και εμπνευστή αυτών των ενεργειών Vitaly Zdorovetskiy είχαν σκοπό να ξαναγίνουν viral προβάλλοντας γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα που προμοτάρουν. Μεταμφιέστηκαν λοιπόν και μπήκαν στο «Μαρακανά» με σκοπό άλλη μία εισβολή που θα τίναζε τα social media στον αέρα. «Πετάξαμε στη Βραζιλία μεταμφιεσμένοι, αλλά 20 άτομα έπιασαν τον Βιτάλι. Βγήκαμε από τη φυλακή και τώρα απολαμβάνουμε τη διαμονή μας στη Βραζιλία» έγραψε στο Instagram η 22χρονη Ρωσίδα.

https://www.instagram.com/p/Bzq5YFSpBqH/

Το burger μετά τη φυλακή

Το βράδυ της Κυριακής πάντως φέρεται να είχε ενημερώσει για τη σύλληψή τους μέσα από τη φυλακή. «Αποτύχαμε στο Κόπα Αμέρικα. Αύριο οι λεπτομέρειες, επί του παρόντος στη φυλακή» είχε γράψει η Wolanski, ενώ την επόμενη μέρα έκανε ανάρτηση με το burger που έτρωγε μαζί με τον σύντροφό της, όταν είχαν πλέον αφεθεί ελεύθεροι. Στο twitter πάντως οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα, με τον Βιτάλι να βρίσκεται σε αρκετές από αυτές στο πλευρό της.

Από 230.000 που ήταν οι οπαδοί της Wolanski πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και την εισβολή της στο «Μετροπολιτάνο», έχουν ξεπεράσει σήμερα τα 2 εκατομμύρια. Οπως είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στη «Sun», σκοπός της είναι να έχει… συνταξιοδοτηθεί πριν από τα 30. Και αυτό θα συμβεί με περισσότερες απρόβλεπτες εμφανίσεις ή εισβολές σε δημοφιλή γεγονότα. «Η ανταπόκριση που είχα μετά τη Μαδρίτη ήταν απίστευτη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Ηταν η μεγαλύτερη συγκίνηση στη ζωή μου» δήλωσε το πληθωρικό μοντέλο στη «Sun» που σχεδιάζει επιμελώς μαζί με τον Vitaly Zdorovetskiy την επόμενη εμφάνισή της.

 

https://www.instagram.com/p/Bx5cTAFHC2F/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις