Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις Γεωργιάδης: “Θα σκιστώ για σας” – Τα… λατινικά του στο πάνελ (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: “Θα σκιστώ για σας” – Τα… λατινικά του στο πάνελ (vid)

Άδωνις Γεωργιάδης: Ως πρωτοφανή θρίαμβο της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όλους εκείνους που τον στήριξαν στις χθεσινές εκλογές ευχαρίστησε ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. «2007, 2009, 2012, 2015 και τώρα 2019 τα έτη κατά τα οποία οι συμπολίτες μου με Τίμησαν εκλέγοντας με σταθερά βουλευτή τους. Χθες ειδικά μου έδωσαν έναν τεράστιο αριθμό, δεκάδων χιλιάδων ψήφων και θα σκιστώ για να φανώ αντάξιος της Εμπιστοσύνης τους. Σας ευχαριστώ όλους!», έγραψε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πρωτοφανή θρίαμβο της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη τα αποτελέσματα του exit poll. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι πανηγυρισμοί θα είναι μηδενικοί και ότι χρειάζεται αμέσως σκληρή δουλειά. Μάλιστα, χαριτολογώντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «κρίμα, θα χάσουμε τον Κώστα Ζουράρι» που είχε πει ότι θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία εάν κέρδιζε τις εκλογές η ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τους “κούφανε” όλους για ακόμα μία φορά. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποίησε μια λατινική φράση και τότε έγινε το… απίστευτο. Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό του, με το απρόοπτο ενώ και το υπόλοιπο πάνελ ξέσπασε σε γέλια.

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα σκιστώ για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας

Δείτε ακόμη: 

 Ο Άδωνις έχει τον πόνο του: Θα χάσουμε τον Ζουράρι

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών: Πόσες έδρες παίρνουν τα κόμματα – Οι βουλευτές που εκλέγονται

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις