Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο Άδωνις έχει τον πόνο του – “Θα χάσουμε τον Ζουράρι”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Άδωνις έχει τον πόνο του – “Θα χάσουμε τον Ζουράρι”

Εκλογές 2019: Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κώστας Ζουράρις, είπε πως θα μας... εγκαταλείψει αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκλογές 2019: Ως πρωτοφανή θρίαμβο της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του exit poll ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι πανηγυρισμοί θα είναι μηδενικοί και ότι χρειάζεται αμέσως σκληρή δουλειά. Μάλιστα, χαριτολογώντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «κρίμα, θα χάσουμε τον Κώστα Ζουράρι» που είχε πει ότι θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία εάν κέρδιζε τις εκλογές η ΝΔ. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις έλεγε πράγματι ότι θα… φύγει για Γαλλία, σε περίπτωση εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Realfm Θεσσαλονίκης 107,1 ο Κώστας Ζουράρις, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα που τον αποκάλεσε μεταξύ άλλων “αγόρι του”, είπε πως θα μας… εγκαταλείψει αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο». “Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο. Γιατί εκείνος έκανε μεγάλα λάθη ενώ ο Αλέξης έκανε μικρά”, έλεγε σε άλλη εκπομπή.

Εκλογές 2019: Η έκπληξη στον Άδωνι το πρωί

Μία ευχάριστη “έκπληξη” είχε ο υπ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Στο εκλογικό τμήμα που πήγε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα τον περίμεναν… ψηφοφόροι- “θαυμαστές” που φορούσαν μάλιστα μπλουζάκια “Άδωνις”. του ζήτησαν μάλιστα να φωτογραφηθούν όλοι μαζί κι εκείνος όπως ήταν φυσικό, το έκανε με χαρά και χαμόγελο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις