Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται τώρα την ήττα – Θλίψη στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη (vids)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται τώρα την ήττα – Θλίψη στα γραφεία στη Θεσσαλονίκη (vids)

Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε την μεγάλη ήττα, μην έχοντας άλλωστε και άλλη επιλογή.

Εκλογές 2019: «Εφόσον τα αποτελέσματα των exit polls επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ» ήταν η πρώτη αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του exit poll. «Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία που είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας τη διαδρομή μέχρι σήμερα» έλεγαν παραδεχόμενοι την ήττα. Στην Κουμουνδούρου πρόσθεταν μετά την ανακοίνωση του exit poll πως ο ΣΥΡΙΖΑ «εντούτοις φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στο τόπο μας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μία πλούσια παρακαταθήκη, μία χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης. Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής Αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία. Ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας».

Εκλογές 2019: Απογοήτευση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Μουδιασμένοι υποδέχτηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων του Exit Poll. Στελέχη και μέλη του κόμματος παρακολουθούν τα πρώτα αποτελέσματα του κοινού Exit Poll από τα γραφεία της οδού Εγνατία, όπου επικρατεί προβληματισμός και απογοήτευση.  Τα στελέχη του κόμματος τονίζουν ότι αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα για να τοποθετηθούν επί αυτών.

Δείτε τα βίντεο του thestival:

Εκλογές 2019: Παρακολούθηση Exit poll στο Σύνταγμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις